Népszerû üdülõhelyek \ Paralia |
|
#234281 kelemen77 2015-08-11 |
Sziasztok!
Tegnap Platamon-ban és Nei Pori-ban voltunk.
A várba nem mentünk fel (orvosi okok miatt nehéz lett volna).
A part nagyon szép kavicsos. (Itt volt egy szabad parkolóhely.) A víz rendkívül tiszta, viszonylag nagyon hamar mélyül.
Volt homokos partszakasz is, de nem volt parkolóhely sehol, így tovább mentünk.
Olyan széles, homokos partot, mint Nei Pori-ban van, még nem láttam.
(Szabad autó-parkolóhely rengeteg volt.)
Igaz, közvetlen a parton kb. 10 méter szélesen és több kilóméter hosszan napernyő-erdő és ágy volt.
Mi a széles, homokos részen táboroztunk le.
A víz egyenletesen mélyülő és tiszta, tengerifű mentes.
Nekünk jó volt.
Míg ott voltunk kicsit beborult az idő és dörgött is rendesen, de eső nem esett.
Visszafelé autópályán jöttünk Kateriniig. (2 Euró volt a kapupénz. Megérte, mert így gyorsabb volt.)
Üdv, Tibor.
ui.: elnézést, ha nem pont idepasszolt a hozzászólás, de itt vagyunk Paralia-n.
|
Sziasztok!
Tegnap Platamon-ban és Nei Pori-ban voltunk.
A várba nem mentünk fel (orvosi okok miatt nehéz lett volna).
A part nagyon szép kavicsos. (Itt volt egy szabad parkolóhely.) A víz rendkívül tiszta, viszonylag nagyon hamar mélyül.
Volt homokos partszakasz is, de nem volt parkolóhely sehol, így tovább mentünk.
Olyan széles, homokos partot, mint Nei Pori-ban van, még nem láttam.
(Szabad autó-parkolóhely rengeteg volt.)
Igaz, közvetlen a parton kb. 10 méter szélesen és több kilóméter hosszan napernyő-erdő és ágy volt.
Mi a széles, homokos részen táboroztunk le.
A víz egyenletesen mélyülő és tiszta, tengerifű mentes.
Nekünk jó volt.
Míg ott voltunk kicsit beborult az idő és dörgött is rendesen, de eső nem esett.
Visszafelé autópályán jöttünk Kateriniig. (2 Euró volt a kapupénz. Megérte, mert így gyorsabb volt.)
Üdv, Tibor.
ui.: elnézést, ha nem pont idepasszolt a hozzászólás, de itt vagyunk Paralia-n.
|
#234280 kelemen77 2015-08-11 |
˝˝Szia Tibi!
Köszönöm az infókat,várjuk a bejelentkezéseidet.A fórumról még rajtam kívűl 2-en biztos jönnek 17-én.Egy vmi még érdekelne,főutca,templomtól felfele /Beach fele/ talán 3-dik utca lefordulva jobbra/ingatlanos iroda,kis gyógyszertár,orvosi rendelő/és az utca végén egy szerb rostélyos kajás helyet láttatok.2 euró körül volt nagy lepényben a pjeskovica.,ezt láttátok? Isteni grillezett pogácsa,mindent előttünk készítettek,teli szerbbel,de tényleg jó,mi évekig még ott ettünk,Kosta gyrosa mellett az a kedvencünk.Remélem megvan még.Szép napot! Zita˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Zita!
Körbejártunk jó sok utcát. Szerintem megtaláltuk a szerb kajás helyet, de maradtunk az első napi helyen (a kedvencednél) :-) . Rengeteg szerb, román, bolgár van itt.
Üdv, Tibor.
Szia Zita!
Tegnap este elmentünk előtte (szerb kajálda).
Narancssárga székek tömkelege van náluk. Szépen kivilágított hely, nem lehet eltéveszteni.
Üdv, Tibor.
|
˝˝Szia Tibi!
Köszönöm az infókat,várjuk a bejelentkezéseidet.A fórumról még rajtam kívűl 2-en biztos jönnek 17-én.Egy vmi még érdekelne,főutca,templomtól felfele /Beach fele/ talán 3-dik utca lefordulva jobbra/ingatlanos iroda,kis gyógyszertár,orvosi rendelő/és az utca végén egy szerb rostélyos kajás helyet láttatok.2 euró körül volt nagy lepényben a pjeskovica.,ezt láttátok? Isteni grillezett pogácsa,mindent előttünk készítettek,teli szerbbel,de tényleg jó,mi évekig még ott ettünk,Kosta gyrosa mellett az a kedvencünk.Remélem megvan még.Szép napot! Zita˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Zita!
Körbejártunk jó sok utcát. Szerintem megtaláltuk a szerb kajás helyet, de maradtunk az első napi helyen (a kedvencednél) :-) . Rengeteg szerb, román, bolgár van itt.
Üdv, Tibor.
Szia Zita!
Tegnap este elmentünk előtte (szerb kajálda).
Narancssárga székek tömkelege van náluk. Szépen kivilágított hely, nem lehet eltéveszteni.
Üdv, Tibor.
|
#234278 kelemen77 2015-08-11 |
˝˝Szia kelemen 77 (Tibi)! Köszönjük az értékes infókat! Még annyit árulj el nekünk, hogy a Tasiontravel hol található? Igen kedvezőek az árai. Mi az apollon-nal megyünk Paráliára, de pl Athén 45 E, Meteora 25 E, Olympos 10 E..., szóval nem mindegy... Előre is köszi! Jó pihenést nektek!˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Gabi!
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a templommal háttal állva jobbra az első utcán Katerini
irányába indulva a bal oldalon található.
Magát a szórólapot a templommal szemben állva balra indulva kb. 20 méterre található
kis 'bódé' szerűségből vettem el.
Üdv, Tibor.
Szia Gabi!
A templommal háttal állva jobbra az első utcán (Katerinibe vezető főút) haladva a bal oldalon a 2. keresztutca után kell keresni. Elég nehéz meglátni, mert sok iroda van egymás mellett, ezért figyelni kell nagyon.
Üdv, Tibor.
|
˝˝Szia kelemen 77 (Tibi)! Köszönjük az értékes infókat! Még annyit árulj el nekünk, hogy a Tasiontravel hol található? Igen kedvezőek az árai. Mi az apollon-nal megyünk Paráliára, de pl Athén 45 E, Meteora 25 E, Olympos 10 E..., szóval nem mindegy... Előre is köszi! Jó pihenést nektek!˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Gabi!
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a templommal háttal állva jobbra az első utcán Katerini
irányába indulva a bal oldalon található.
Magát a szórólapot a templommal szemben állva balra indulva kb. 20 méterre található
kis 'bódé' szerűségből vettem el.
Üdv, Tibor.
Szia Gabi!
A templommal háttal állva jobbra az első utcán (Katerinibe vezető főút) haladva a bal oldalon a 2. keresztutca után kell keresni. Elég nehéz meglátni, mert sok iroda van egymás mellett, ezért figyelni kell nagyon.
Üdv, Tibor.
|
#234276 kelemen77 2015-08-11 |
˝˝Ez a Gíropagida nevű hely merre is van pontosan srácok? :D˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia aXXon!
A templommal szemben állva balra indulva található.
Nem kell megijedni, több utcasarokra található.
Lelkesen kell haladni, megéri.
Üdv, Tibor.
aXXon!
A 3. utca után található.
Egy magyar (Kostas) kajálda után keressed!
Piros színű táblára van írva a 'Gyros'. Maga a név messziről nem látható.
De amikor odaértek, jó széles, asztalokkal telerakott helyet láttok. Tegnap este
annyian voltak, hogy várni kellett szabad asztalra.
Üdv, Tibor.
|
˝˝Ez a Gíropagida nevű hely merre is van pontosan srácok? :D˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia aXXon!
A templommal szemben állva balra indulva található.
Nem kell megijedni, több utcasarokra található.
Lelkesen kell haladni, megéri.
Üdv, Tibor.
aXXon!
A 3. utca után található.
Egy magyar (Kostas) kajálda után keressed!
Piros színű táblára van írva a 'Gyros'. Maga a név messziről nem látható.
De amikor odaértek, jó széles, asztalokkal telerakott helyet láttok. Tegnap este
annyian voltak, hogy várni kellett szabad asztalra.
Üdv, Tibor.
|
#234275 kelemen77 2015-08-11 |
˝˝kelemen 77, köszi az árakat! A tengeri merülést hol csinálják pontosan? Ha arra jársz, megnéznéd mit is takar pontosan? Köszi˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Ágica!
Nem tudom pontosan a helyet.
Nem ígérek semmit :-) , de megpróbálom kideríteni.
Üdv, Tibor.
Ágica!
Tegnap este megkérdeztem a merülést.
Összesen 3 óra hosszú.
1 óra az oktatás, 2 óra a merülés.
Hogy a 3 órában benne van-e az utazás (hajóút), azt nem tudom. :-(
Az oktató dönti el, hogy éppen hova visz ki a tengeren.
Üdv, Tibor.
|
˝˝kelemen 77, köszi az árakat! A tengeri merülést hol csinálják pontosan? Ha arra jársz, megnéznéd mit is takar pontosan? Köszi˝ - kelemen77
˝ - kelemen77
Szia Ágica!
Üdv, Tibor.
Ágica!
Tegnap este megkérdeztem a merülést.
Összesen 3 óra hosszú.
1 óra az oktatás, 2 óra a merülés.
Hogy a 3 órában benne van-e az utazás (hajóút), azt nem tudom. :-(
Az oktató dönti el, hogy éppen hova visz ki a tengeren.
Üdv, Tibor.
|
#234274 sagica22 2015-08-11 |
Szia Sagica22!
Mi is 20.án repülünk csak Sárti a végcél!
Wizzairrel jöttök ti is?
Szia,
Igen wizzair-rel megyünk! :) Sarti szuper hely, ott is voltam már (kb. 4éve), robogó bérlés kötelező, mi azzal körüljártuk egy hét alatt az egész sziget részt, imádtam! :D
Sajna akkor két külön irányba indulunk leszállás után... érezzétek jól magatokat!
Üdv: Ági
|
Szia Sagica22!
Mi is 20.án repülünk csak Sárti a végcél!
Wizzairrel jöttök ti is?
Szia,
Igen wizzair-rel megyünk! :) Sarti szuper hely, ott is voltam már (kb. 4éve), robogó bérlés kötelező, mi azzal körüljártuk egy hét alatt az egész sziget részt, imádtam! :D
Sajna akkor két külön irányba indulunk leszállás után... érezzétek jól magatokat!
|
#234272 sagica22 2015-08-11 |
Szia! A repülőtérre a 78-as busszal menjetek, a Fehér Toronynál is megáll. Jegyet vegyetek előre, mert a buszon az automata nem ad vissza.
Köszi a segítséget, én is így találtam a neten kutatva, csak a fórumos tipp bezavart...
|
Szia! A repülőtérre a 78-as busszal menjetek, a Fehér Toronynál is megáll. Jegyet vegyetek előre, mert a buszon az automata nem ad vissza.
Köszi a segítséget, én is így találtam a neten kutatva, csak a fórumos tipp bezavart...
|
#234260 robcsi03 2015-08-10 |
Sziasztok.
Volt valaki a Lidl mögötti csúzdaparkban? Tapasztalat, árak, felszereltség?
|
Sziasztok.
Volt valaki a Lidl mögötti csúzdaparkban? Tapasztalat, árak, felszereltség?
|
#234259 eperke1211 2015-08-10 |
Sziasztok!
Idén kocsival megyünk Paraliára tekintettel a 1,5 évesünkre :)
Meg egy kicsit szorosabb nadrágszíjjal is megyünk. Nagyon szeretnénk Skiathosra újra elmenni, és az utazási irodánknál 35E/fő. Most olvasom hogy a helyieknél 25 körül :O
Azért nem mindegy.
SZerintetek a 1,5 évesre kell fizetni?
|
Sziasztok!
Idén kocsival megyünk Paraliára tekintettel a 1,5 évesünkre :)
Meg egy kicsit szorosabb nadrágszíjjal is megyünk. Nagyon szeretnénk Skiathosra újra elmenni, és az utazási irodánknál 35E/fő. Most olvasom hogy a helyieknél 25 körül :O
Azért nem mindegy.
SZerintetek a 1,5 évesre kell fizetni?
|
#234252 kelemen77 2015-08-10 |
˝kelemen 77, köszi az árakat! A tengeri merülést hol csinálják pontosan? Ha arra jársz, megnéznéd mit is takar pontosan? Köszi˝ - AGICA2
Szia Ágica!
Üdv, Tibor.
|
˝kelemen 77, köszi az árakat! A tengeri merülést hol csinálják pontosan? Ha arra jársz, megnéznéd mit is takar pontosan? Köszi˝ - AGICA2
Szia Ágica!
Üdv, Tibor.
|
|