| Népszerû üdülõhelyek \ Paralia |
|
| #105504 Ilcsi82 2009-06-20 |
Bejja!
Azt véletlenül nem tudod vagy a barátnődék nem tudják,hogy Paralián mi a helyzet?
Ott sincsenek emberek? :D
Válaszodat előre is köszi.
Szia
|
Bejja!
Azt véletlenül nem tudod vagy a barátnődék nem tudják,hogy Paralián mi a helyzet?
Ott sincsenek emberek? :D
Válaszodat előre is köszi.
Szia
|
| #105502 Ilcsi82 2009-06-20 |
Nagyon szépen köszönöm a segitségedet! :D
|
Nagyon szépen köszönöm a segitségedet! :D
|
| #105479 Emica 2009-06-20 |
Sziasztok!
Nem volt véletlenül valaki paraliai nyaralása során Korinosban?
Ha jól emlékszem megy oda busz.
Érdemes megnézni? És ha van buszjárat,piros jegy kell?
Köszönöm
|
Sziasztok!
Nem volt véletlenül valaki paraliai nyaralása során Korinosban?
Ha jól emlékszem megy oda busz.
Érdemes megnézni? És ha van buszjárat,piros jegy kell?
Köszönöm
|
| #105477 adrikanemeth 2009-06-20 |
Szia Ilcsi!
Igaz, hogy a Meteorákoz nem lehet akármibe menni!!!Térd alá érő szoknya, fedett váll, férfiaknak javasolt a vékony hosszúnadrág, szintén fedett vállal, azaz trikó kizárva, mert nem engednek be!Bár mi 6 éve voltunk ott, de gondolom nem változott a helyzet. Egyébként lenyűgöző az egész! Ha tudtok mindenképpen menjetek el!Üdv:Adri
|
Szia Ilcsi!
Igaz, hogy a Meteorákoz nem lehet akármibe menni!!!Térd alá érő szoknya, fedett váll, férfiaknak javasolt a vékony hosszúnadrág, szintén fedett vállal, azaz trikó kizárva, mert nem engednek be!Bár mi 6 éve voltunk ott, de gondolom nem változott a helyzet. Egyébként lenyűgöző az egész! Ha tudtok mindenképpen menjetek el!Üdv:Adri
|
| #105476 Bejja 2009-06-20 |
szia Ilcsi! Hát szállás az van bőven Olympic Beachen mivel ember sincs nagyon!A barátnőmék most mentek ki dolgozni oda minden nap jelentkeznek s mutatja, hogy üresek az apartmanok.Szerintem fogsz találni magán apartmannál szállást:-)
|
szia Ilcsi! Hát szállás az van bőven Olympic Beachen mivel ember sincs nagyon!A barátnőmék most mentek ki dolgozni oda minden nap jelentkeznek s mutatja, hogy üresek az apartmanok.Szerintem fogsz találni magán apartmannál szállást:-)
|
| #105471 Ilcsi82 2009-06-20 |
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni,főleg azokét akik már többször jártak Paralian vagy Olympic Beachen.
Tehát én a párommal mennék nyaralni augusztus 10-e után,mi méég itt soha nem voltunk,de Horvátországban müködött az a dolog,hogy nem foglaltunk előre szállást.
Az érdekelne,hogy ment e már valaki igy a már fent emlitett helyek valamelyikére,hogy nem volt előre lefoglalt szállása???
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy azt olvastam az interneten,hogy a Meteorákhoz nem lehet akármilyen öltözékben menni,ez tényleg igaz?
Mi ugy terveztük,hogy O.B lesz a szállásunk,de nem csak ott fogunk fürbeni,hanem Paralián illetve Nei Poriban is.
Várom válaszotokat!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGETEKET!
|
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni,főleg azokét akik már többször jártak Paralian vagy Olympic Beachen.
Tehát én a párommal mennék nyaralni augusztus 10-e után,mi méég itt soha nem voltunk,de Horvátországban müködött az a dolog,hogy nem foglaltunk előre szállást.
Az érdekelne,hogy ment e már valaki igy a már fent emlitett helyek valamelyikére,hogy nem volt előre lefoglalt szállása???
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy azt olvastam az interneten,hogy a Meteorákhoz nem lehet akármilyen öltözékben menni,ez tényleg igaz?
Mi ugy terveztük,hogy O.B lesz a szállásunk,de nem csak ott fogunk fürbeni,hanem Paralián illetve Nei Poriban is.
Várom válaszotokat!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGETEKET!
|
| #105394 Emica 2009-06-19 |
Én is köszönök mindent.
Szerencsére -bár most édesanyámmal megyek- mindketten imádjuk a zenebonát, a pezsgést.
Minden évben elutazom anyukámmal is 1 hétre.
Tavaly Sartiban voltunk,hát totál ki volt a Drága akadva,h. este 11 után már nem tudott gyrost enni. A csend meg mindkettőnk agyára ment.
Persze annál szebb volt a táj.
De Paralia valahogy olyan tökéletes.
Alig várom az esti forgatagot,az O.Beach-i sétát vacsi után és a gokartozást.
Talán javul az idő is.
Nem jön hétfőn senki?
|
Én is köszönök mindent.
Szerencsére -bár most édesanyámmal megyek- mindketten imádjuk a zenebonát, a pezsgést.
Minden évben elutazom anyukámmal is 1 hétre.
Tavaly Sartiban voltunk,hát totál ki volt a Drága akadva,h. este 11 után már nem tudott gyrost enni. A csend meg mindkettőnk agyára ment.
Persze annál szebb volt a táj.
De Paralia valahogy olyan tökéletes.
Alig várom az esti forgatagot,az O.Beach-i sétát vacsi után és a gokartozást.
Talán javul az idő is.
Nem jön hétfőn senki?
|
| #105377 solyci 2009-06-19 |
Ja és van egy röplabdapálya is, és a Cocus beach-ről legszebb a Napfelkelte:-)
|
Ja és van egy röplabdapálya is, és a Cocus beach-ről legszebb a Napfelkelte:-)
|
| #105374 solyci 2009-06-19 |
Emica!
Ha nem baj, én is válaszolok, hátha valami érdekeset mondok:)
Szerintem a Cocus beach a legszebb standrésze Paraliának. Zsüzsgés, jó zenék.
Ha balra elsétálsz, akkor sivárság következik, van egy strandrész, napágyakkal, de (tavaly) nem szokott ott ember lenni, kicsit vadabb víz, több a medúza, viszont csodaszép kagylókat lehet találni, és kishalak is úsznak a lábaidnál. Viszont a partszakasz azon a részen nem a legszebb, a tengeri szemetet nem takarítják, figyelni kell, hogy hova is lépsz.
Apollonnal kapcsolatban, köszi a tippet.
|
Emica!
Ha nem baj, én is válaszolok, hátha valami érdekeset mondok:)
Szerintem a Cocus beach a legszebb standrésze Paraliának. Zsüzsgés, jó zenék.
Ha balra elsétálsz, akkor sivárság következik, van egy strandrész, napágyakkal, de (tavaly) nem szokott ott ember lenni, kicsit vadabb víz, több a medúza, viszont csodaszép kagylókat lehet találni, és kishalak is úsznak a lábaidnál. Viszont a partszakasz azon a részen nem a legszebb, a tengeri szemetet nem takarítják, figyelni kell, hogy hova is lépsz.
Apollonnal kapcsolatban, köszi a tippet.
|
| #105334 Emica 2009-06-19 |
Jó tipp Apollónnal! Amikor kiírják az akciót-figyelni kell- rögtön fel kell hívni őket és elteszik másnapig az utat. Nekem több éve bejött. Vidéki partnerirodába mentem be miután elrakattam náluk.
Betti!
Milyen a tengerpart a Cocus Beachen?
Sokan vannak?
Mennyi hely van a 'nemfizetős'-öknek? Azt már láttam,h sok fizetős rész van.
Ezt kihagynám,mert a válságot én is érzem.
Meg túl sok nap úgy sem lesz max. veszek 1-et 4€-ért.
Ha balra elsétálok a Cocus diszkó után ki Paraliáról,mit találok?
Én csak a város másik végét ismerem.
A szállásról sok jót hallottam.Milyen messze van a tenger?
Köszike
|
Jó tipp Apollónnal! Amikor kiírják az akciót-figyelni kell- rögtön fel kell hívni őket és elteszik másnapig az utat. Nekem több éve bejött. Vidéki partnerirodába mentem be miután elrakattam náluk.
Betti!
Milyen a tengerpart a Cocus Beachen?
Sokan vannak?
Mennyi hely van a 'nemfizetős'-öknek? Azt már láttam,h sok fizetős rész van.
Ezt kihagynám,mert a válságot én is érzem.
Meg túl sok nap úgy sem lesz max. veszek 1-et 4€-ért.
Ha balra elsétálok a Cocus diszkó után ki Paraliáról,mit találok?
Én csak a város másik végét ismerem.
A szállásról sok jót hallottam.Milyen messze van a tenger?
Köszike
|
|