KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#73154 Christee 2008-07-24
Sanya és Matinho!Én nem voltam szeptember közepén csak elején,de akkor még volt élet és disco,a késõbbi idõpontokról nem tudok nyilatkozni :!: !Matinho!Ezek szerint mégis sikerült az email? :?: A képen egyébként én vagyok! :!: Imark!Azt mondják a Pericles jó étterem,csak azt ne kérdezd merre van :oops:
Sanya és Matinho!Én nem voltam szeptember közepén csak elején,de akkor még volt élet és disco,a késõbbi idõpontokról nem tudok nyilatkozni :!: !Matinho!Ezek szerint mégis sikerült az email? :?: A képen egyébként én vagyok! :!: Imark!Azt mondják a Pericles jó étterem,csak azt ne kérdezd merre van :oops:
#73146 zsombike 2008-07-23
melyik irodával mentek?
melyik irodával mentek?
#73145 Erikaszi 2008-07-23
Úgy látom összejöttek az egy idõpontban indulók :D Szuper :P
Úgy látom összejöttek az egy idõpontban indulók :D Szuper :P
#73144 Erikaszi 2008-07-23
Nekünk is 5 nap :D :P
Nekünk is 5 nap :D :P
#73123 zsombike 2008-07-23
Nekünk is már csak 5nap!!!:)
Nekünk is már csak 5nap!!!:)
#73119 lmark 2008-07-23
sziasztok 1 hét múlva megyünk paraliara és szeretném megkérdezni melyik éttermet ajánlanátok a környéken ?
sziasztok 1 hét múlva megyünk paraliara és szeretném megkérdezni melyik éttermet ajánlanátok a környéken ?
#73113 Hajni86 2008-07-23
Már csak 5nap :) Remélem kint jó idõ van és az is lesz :wink: Már csak 2napot kell dolgozni :o Kitartás Mindenkinek :wink:
Már csak 5nap :) Remélem kint jó idõ van és az is lesz :wink: Már csak 2napot kell dolgozni :o Kitartás Mindenkinek :wink:
#73096 Matinho 2008-07-23
Köszönöm szépen a mail-t Christee! Nagyon pontos! Köszönöm! :) Amúgy a fórumképnél te vagy az?:) Mi amúgy szeptember 16-23-ig leszünk Paralián:) Remélem még jó lesz az idõ, a víz és lesz még buli... Nem tudjátok? Van akkor még szórakozóhely nyitva?
Köszönöm szépen a mail-t Christee! Nagyon pontos! Köszönöm! :) Amúgy a fórumképnél te vagy az?:) Mi amúgy szeptember 16-23-ig leszünk Paralián:) Remélem még jó lesz az idõ, a víz és lesz még buli... Nem tudjátok? Van akkor még szórakozóhely nyitva?
#73056 barbageorgopulosz 2008-07-23
Üdv mindenkinek Paraliáról. :lol: Az idõ jó, süt a nap ezerrel. :lol: A szél fújdogál, de legalább elviselhetõ a meleg. :lol: :wink: Az utazásról az autós topicban. :wink:
Üdv mindenkinek Paraliáról. :lol: Az idõ jó, süt a nap ezerrel. :lol: A szél fújdogál, de legalább elviselhetõ a meleg. :lol: :wink: Az utazásról az autós topicban. :wink:
#73052 gregus.sandor 2008-07-23
köszi az infot Dinnyebubus!
köszi az infot Dinnyebubus!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!