KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#72289 Judiiit_89 2008-07-18
Ki akar Paralián teniszezni???! :shock: :lol: :lol:
Ki akar Paralián teniszezni???! :shock: :lol: :lol:
#72286 Eszter72 2008-07-18
Sziasztok! Oceanisban volt Valaki? Esetleg infókat tudtok róla?
Sziasztok! Oceanisban volt Valaki? Esetleg infókat tudtok róla?
#72263 edom 2008-07-18
És valyon fizetni kell a teniszpálya használatáért, és ütöt adnak-e vagy érdemes vinni?
És valyon fizetni kell a teniszpálya használatáért, és ütöt adnak-e vagy érdemes vinni?
#72262 Fundy 2008-07-18
Bry én benne vagyok :wink: Remélem minél többen megyünk jövõre egy helyre egy idõpontban egy Pöpi apartmanba :P
Bry én benne vagyok :wink: Remélem minél többen megyünk jövõre egy helyre egy idõpontban egy Pöpi apartmanba :P
#72261 Fundy 2008-07-18
Én láttam tenisz pályát, igaz a srácok akkor fociztak rajta:) Sõt, painball pálya is van :lol:
Én láttam tenisz pályát, igaz a srácok akkor fociztak rajta:) Sõt, painball pálya is van :lol:
#72249 edom 2008-07-18
Sziasztok Paralia van teniszpálya?
Sziasztok Paralia van teniszpálya?
#72223 bryam 2008-07-18
Fundy! Mi ebbõl a tanulság? Jövõre 2 hét, amugy is tervben van nálunk is! :lol:
Fundy! Mi ebbõl a tanulság? Jövõre 2 hét, amugy is tervben van nálunk is! :lol:
#72220 bryam 2008-07-18
Szia Solyci! Bocsi, hogy nem köszöntöttelek, hogy megjöttél, de kissé el vagyok havazva! Nagyjából minden el van készítve, pakolna csak vasárnap fogok. Hú, nagyon várjuk már! Mi biztos, hogy nem kívánkozunk haza! Nagyon aktív nyaralásunk lesz, szinte minden nap megyünk, de mi ezt szoktuk meg. Nagyon sajnálom, hogy nem 2 hét lesz, mert Szaloniki kimarad és még annyi minden más! :oops: Azért nagyon jól fogjuk érezni magunk! Mielõtt elindulunk, még jelentkezem! bryam
Szia Solyci! Bocsi, hogy nem köszöntöttelek, hogy megjöttél, de kissé el vagyok havazva! Nagyjából minden el van készítve, pakolna csak vasárnap fogok. Hú, nagyon várjuk már! Mi biztos, hogy nem kívánkozunk haza! Nagyon aktív nyaralásunk lesz, szinte minden nap megyünk, de mi ezt szoktuk meg. Nagyon sajnálom, hogy nem 2 hét lesz, mert Szaloniki kimarad és még annyi minden más! :oops: Azért nagyon jól fogjuk érezni magunk! Mielõtt elindulunk, még jelentkezem! bryam
#72212 Jox 2008-07-18
˝Sziasztok! Ha valaki tudja hogyan lehet képeket feltölteni kérem írja meg nekem , mert én nem jöttem rá. Köszi !˝ - bofefe

:arrow:
˝Sziasztok! Ha valaki tudja hogyan lehet képeket feltölteni kérem írja meg nekem , mert én nem jöttem rá. Köszi !˝ - bofefe

:arrow:
#72211 Döme 2008-07-18
SziA Bofefe, a szöveg mezõbe simán beírod a kép elérési útját, majd kijelölöd, ezután megnyomod az img gombot. (off)
SziA Bofefe, a szöveg mezõbe simán beírod a kép elérési útját, majd kijelölöd, ezután megnyomod az img gombot. (off)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..