KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#69232 Erikaszi 2008-07-01
Hát õõõõõõõõõõõõõõõõõ végül is XD , sokszor ott kezdtük az alapot :P :D Nekem bejön, csak az a problémám,h csak egyszer tudtunk táncolni, mert amúgy kihalt volt 98%ban :S és nem értem, mert mindenkitõl azt hallottam, h dugig van...
Hát õõõõõõõõõõõõõõõõõ végül is XD , sokszor ott kezdtük az alapot :P :D Nekem bejön, csak az a problémám,h csak egyszer tudtunk táncolni, mert amúgy kihalt volt 98%ban :S és nem értem, mert mindenkitõl azt hallottam, h dugig van...
#69231 Estella 2008-07-01
És Cocus-disco párti is vagy? Mert az már perfect lenne :!: :D :D
És Cocus-disco párti is vagy? Mert az már perfect lenne :!: :D :D
#69230 Erikaszi 2008-07-01
Én is whisky párti vagyok :P , de sztem mi viszünk itthonról 3dl és ennyi :D
Én is whisky párti vagyok :P , de sztem mi viszünk itthonról 3dl és ennyi :D
#69228 Estella 2008-07-01
Mondjuk én ezért nem hiszem, hogy vennék vodkát :oops: csak jó rá a whiskey is :D :D az biztos lesz nálunk :D
Mondjuk én ezért nem hiszem, hogy vennék vodkát :oops: csak jó rá a whiskey is :D :D az biztos lesz nálunk :D
#69227 Erikaszi 2008-07-01
Fundy! Ejnye :D De hát próba cseresznye XD
Fundy! Ejnye :D De hát próba cseresznye XD
#69226 Erikaszi 2008-07-01
Estella!!!!!!!!!!!! :D Én a spektrumon láttam ezt a rávizelést :D de több dolgot kellett csinálni, szal vmi homokkal is beszórni meg ilyenek, és ezt végigmutatták :D Fundy! Vodkát mondtak, szal... :P én inkább nem vitatkozom :D akkor mondták volna, h bármilyen alkoholtartalmú ital...
Estella!!!!!!!!!!!! :D Én a spektrumon láttam ezt a rávizelést :D de több dolgot kellett csinálni, szal vmi homokkal is beszórni meg ilyenek, és ezt végigmutatták :D Fundy! Vodkát mondtak, szal... :P én inkább nem vitatkozom :D akkor mondták volna, h bármilyen alkoholtartalmú ital...
#69225 solyci 2008-07-01
Én azt is hallottam, h. tengervizzel kell lelocsolni, és lejön a medúza. Nem szeretném kipróbálni.
Én azt is hallottam, h. tengervizzel kell lelocsolni, és lejön a medúza. Nem szeretném kipróbálni.
#69224 Fundy 2008-07-01
Megiszom a vodkát és rá...... :lol: Na de ez már off, és dádá :oops:
Megiszom a vodkát és rá...... :lol: Na de ez már off, és dádá :oops:
#69223 solyci 2008-07-01
Na, akkor meg van az ok, h. miért kell a hûtõben lennie egy 0,5 literes vodkának, mindig!!! ha elfogy, akkor pótolni kell :lol: Erikaszi: köszi a tippet, akkor mégiscsak bemerészkedek :D
Na, akkor meg van az ok, h. miért kell a hûtõben lennie egy 0,5 literes vodkának, mindig!!! ha elfogy, akkor pótolni kell :lol: Erikaszi: köszi a tippet, akkor mégiscsak bemerészkedek :D
#69222 Estella 2008-07-01
Én meg itt vagy nem tudom hol olvastam, hogy jó ha rávizelnek :D de a vodka barátságosabb megoldásnak tûnik. mindig tanulok valamit.. 8)
Én meg itt vagy nem tudom hol olvastam, hogy jó ha rávizelnek :D de a vodka barátságosabb megoldásnak tûnik. mindig tanulok valamit.. 8)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat