KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#68035 barbageorgopulosz 2008-06-24
A Pieria Travel kb. sacc az ' 50'-esnél található. 8) :wink:
A Pieria Travel kb. sacc az ' 50'-esnél található. 8) :wink:
#68025 attosz1120 2008-06-24
A Pieria Travel engem is érdekelne,hogy merre van! 3 nap és indulunk...:)
A Pieria Travel engem is érdekelne,hogy merre van! 3 nap és indulunk...:)
#68023 attosz1120 2008-06-24
Köszi Bryam megkaptam.Sok hasznos van benne
Köszi Bryam megkaptam.Sok hasznos van benne
#68020 dinnyebubus 2008-06-24
Engem is érdekelne a Pieria Travel. Mi aug 25-én indulunk és szeretnénk elmenni Athénba.
Engem is érdekelne a Pieria Travel. Mi aug 25-én indulunk és szeretnénk elmenni Athénba.
#68016 kovacsroni 2008-06-24
˝Es az hol talalhato? merre keressuk??? :o˝ - kovacsroni

marmint a Pieria Travelt
˝Es az hol talalhato? merre keressuk??? :o˝ - kovacsroni

marmint a Pieria Travelt
#68015 kovacsroni 2008-06-24
Es az hol talalhato? merre keressuk??? :o
Es az hol talalhato? merre keressuk??? :o
#67974 Estella 2008-06-23
Mondjuk Athént érdemesebb úgy megnézni, hogy érted is mirõl van szó. :D De például egy Skiatoszi hajótúrán szerintem nem sok elmesélni való van (Athénhoz képest) :oops: Remélem Erici vagy valaki hoz nekünk árlistát. Mégis csak jó lenne legalább megközelítõleg árakat tudni. Korfun például alig volt olcsóbb a helyi iroda, ezért lenne érdekes az, hogy itt mi a felállás.
Mondjuk Athént érdemesebb úgy megnézni, hogy érted is mirõl van szó. :D De például egy Skiatoszi hajótúrán szerintem nem sok elmesélni való van (Athénhoz képest) :oops: Remélem Erici vagy valaki hoz nekünk árlistát. Mégis csak jó lenne legalább megközelítõleg árakat tudni. Korfun például alig volt olcsóbb a helyi iroda, ezért lenne érdekes az, hogy itt mi a felállás.
#67973 barbageorgopulosz 2008-06-23
Fakultatív programokhoz is javaslom mindenkinek, a Pieria Travelt. :) Magyarul idegenvezetnek, nagyon korrekt iroda. :) Mi a szállást is rajtuk keresztül foglaljuk, minden évben. 8) :wink:
Fakultatív programokhoz is javaslom mindenkinek, a Pieria Travelt. :) Magyarul idegenvezetnek, nagyon korrekt iroda. :) Mi a szállást is rajtuk keresztül foglaljuk, minden évben. 8) :wink:
#67972 Christee 2008-06-23
Ez így van,amikor mi már befizettük Athént,csak utána vettük észre,hogy talán fele annyiért lehetett volna menni,az ottaniakkal :shock: !Annyi vele a probléma,hogy ott nem beszélnek magyarul! :!:
Ez így van,amikor mi már befizettük Athént,csak utána vettük észre,hogy talán fele annyiért lehetett volna menni,az ottaniakkal :shock: !Annyi vele a probléma,hogy ott nem beszélnek magyarul! :!:
#67968 bryam 2008-06-23
Estella! Én is itt olvastam, hogy állítólag a fõ utcán osztogatják a szórólapokat és jóval olcsóbbak a fakultatív progik, mint ha a Grand Toursnál fizetsz be. bryam
Estella! Én is itt olvastam, hogy állítólag a fõ utcán osztogatják a szórólapokat és jóval olcsóbbak a fakultatív progik, mint ha a Grand Toursnál fizetsz be. bryam

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..