KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#67545 helena 2008-06-20
Szia bryam! Küldtem e-mailt! Képzeld ma vettem a Tescoban Görögország utifilmet,teljes észak GO. rajta van , Parália is :)
Szia bryam! Küldtem e-mailt! Képzeld ma vettem a Tescoban Görögország utifilmet,teljes észak GO. rajta van , Parália is :)
#67544 werz 2008-06-20
köszi bryam!
köszi bryam!
#67541 Triznyak 2008-06-20
Na :!: !Azt azért mégse feltételezzük,hogy nincs szénsavas ásványvíz :shock: !Van még olyan hely ahol nincs? :?: :?: Van. Sõt! Paralia környékén van, valószínûleg a magyar behatás eredménye, de máshol elég ritka madár. Tavaly, délebbre, meg a Pelopenessoson csak dobozos szódát sikerült fellelni, szénsavas ásványvíznek nyoma se.
Na :!: !Azt azért mégse feltételezzük,hogy nincs szénsavas ásványvíz :shock: !Van még olyan hely ahol nincs? :?: :?: Van. Sõt! Paralia környékén van, valószínûleg a magyar behatás eredménye, de máshol elég ritka madár. Tavaly, délebbre, meg a Pelopenessoson csak dobozos szódát sikerült fellelni, szénsavas ásványvíznek nyoma se.
#67532 bryam 2008-06-20
Szia! Neked is tudom ajánlani a következõ honlapot: ott nézz körül! Remélem tudtam segíteni: bryam
Szia! Neked is tudom ajánlani a következõ honlapot: ott nézz körül! Remélem tudtam segíteni: bryam
#67487 kovacsroni 2008-06-20
Szia Mindenki! A Zeus és a Fedra apartmanrol tudtok valamit??? jul.18 an megyunk a Sipi Tours al. Köszi
Szia Mindenki! A Zeus és a Fedra apartmanrol tudtok valamit??? jul.18 an megyunk a Sipi Tours al. Köszi
#67440 Zsofka- 2008-06-20
Sziasztok!Meg tudnátok nekem mondani, hogy az Erato apartmanház merre van?Templomtól a Cocus felé vagy olympic beach felé? Most megyek 4edjére Paraliára,úgyhogy tudom mi hol van de ez nem rémlik :? köszike elõre is :)
Sziasztok!Meg tudnátok nekem mondani, hogy az Erato apartmanház merre van?Templomtól a Cocus felé vagy olympic beach felé? Most megyek 4edjére Paraliára,úgyhogy tudom mi hol van de ez nem rémlik :? köszike elõre is :)
#67417 bryam 2008-06-20
Szia Jó fiú! Neked is elküldtem! :lol: :lol: :lol: bryam
Szia Jó fiú! Neked is elküldtem! :lol: :lol: :lol: bryam
#67416 bryam 2008-06-20
Szia Helena! Ment az e-mail! bryam
Szia Helena! Ment az e-mail! bryam
#67406 kvalcsi 2008-06-20
Ezt a topicot is érdemes átolvasni:
Ezt a topicot is érdemes átolvasni:
#67396 helena 2008-06-20
Szia fundy! :) Még én sem kaptam meg a listát,az este már késõ volt gondolom azért, a bryam meg cak du-tól szokott fent lenni :)
Szia fundy! :) Még én sem kaptam meg a listát,az este már késõ volt gondolom azért, a bryam meg cak du-tól szokott fent lenni :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..