KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#65993 Ildikó90 2008-06-10
A bácsika még angolul se ért:))..a pincért kell kérni hogy forditson..bár tavaly megtanultam 1 mondatott görögül és nagyon boldog volt:)..még bucsú ajándék csomagot is kaptunk:)
A bácsika még angolul se ért:))..a pincért kell kérni hogy forditson..bár tavaly megtanultam 1 mondatott görögül és nagyon boldog volt:)..még bucsú ajándék csomagot is kaptunk:)
#65972 solyci 2008-06-10
ha jól emlékszem, nem beszél magyarul.(legalábbis 4 éve (még) nem beszélt :))
ha jól emlékszem, nem beszél magyarul.(legalábbis 4 éve (még) nem beszélt :))
#65958 Christee 2008-06-10
Én is mindenképpen akarok idén valami különlegeset enni :!: !De akkor az Ildi által ajánlott helyre is biztos elmegyek! :!: Fõleg ha ennyire szereti a magyarokat :D De õ nem beszél magyarul gondolom!Vagy igen? :?: Mármint a képen látható bácsi :D
Én is mindenképpen akarok idén valami különlegeset enni :!: !De akkor az Ildi által ajánlott helyre is biztos elmegyek! :!: Fõleg ha ennyire szereti a magyarokat :D De õ nem beszél magyarul gondolom!Vagy igen? :?: Mármint a képen látható bácsi :D
#65949 erici 2008-06-10
Köszönöm az infót, megyek a Periclesbe.
Köszönöm az infót, megyek a Periclesbe.
#65938 dearlie 2008-06-10
Jaszasz! Evett már valaki ilyen tengeri vegyes tálat? Mit érdemes kipróbálni és hol? mert én még a gyros evésen nem jutottam túl :wink: , de idén ki akarok valami tengeri herkentyût is próbálni!
Jaszasz! Evett már valaki ilyen tengeri vegyes tálat? Mit érdemes kipróbálni és hol? mert én még a gyros evésen nem jutottam túl :wink: , de idén ki akarok valami tengeri herkentyût is próbálni!
#65908 diszi 2008-06-10
Isteni finom a fehérmártásos tésztájuk! Jaj de jó! Már csak 41 nap és irány Paralia! Buli...buli...buli! Csöppvagyok! Busszal megyünk mi is, Karcagról indul a banda! Mert hát sajár Grandos busszal megyünk 8)
Isteni finom a fehérmártásos tésztájuk! Jaj de jó! Már csak 41 nap és irány Paralia! Buli...buli...buli! Csöppvagyok! Busszal megyünk mi is, Karcagról indul a banda! Mert hát sajár Grandos busszal megyünk 8)
#65899 timur 2008-06-10
Szia! Mindig itt ettük a gyrost, szuper és laktató volt!!!
Szia! Mindig itt ettük a gyrost, szuper és laktató volt!!!
#65886 Ildikó90 2008-06-10
igen igen..a mi családunk képe is kint van..bár az még 2003-as:)
igen igen..a mi családunk képe is kint van..bár az még 2003-as:)
#65873 solyci 2008-06-09
Osztom! Mi ott ettünk anno az utolsó napunkon és nagyon fincsi volt:) Bent az étteremben pedig magyarok fotói vannak kirakva:)
Osztom! Mi ott ettünk anno az utolsó napunkon és nagyon fincsi volt:) Bent az étteremben pedig magyarok fotói vannak kirakva:)
#65867 Fundy 2008-06-09
Ejjj ki ez a szép lány a képen? :wink:
Ejjj ki ez a szép lány a képen? :wink:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!