KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#64513 bryam 2008-06-02
Azért ne ríjjunk, közeleg ám a mi idõnk is! Remélem Pöpi azért fel tud nézni és idepötyögni, hogy szerencsésen megérkezett! Nem semmi, amit csinál! Ekkora útra egyedül elindulni! Én is szeretek vezetni, de útálok egyedül lenni! Ki fog nyúlni, mire odaér. Nem beszélve arról, hogy holnap fog kijönni Rajta a vizsgadrukk is, legalább is nálam így mûködött, hogy másnap csapódott le! Remélem, hogy nagyon fog vigyázni!
Azért ne ríjjunk, közeleg ám a mi idõnk is! Remélem Pöpi azért fel tud nézni és idepötyögni, hogy szerencsésen megérkezett! Nem semmi, amit csinál! Ekkora útra egyedül elindulni! Én is szeretek vezetni, de útálok egyedül lenni! Ki fog nyúlni, mire odaér. Nem beszélve arról, hogy holnap fog kijönni Rajta a vizsgadrukk is, legalább is nálam így mûködött, hogy másnap csapódott le! Remélem, hogy nagyon fog vigyázni!
#64512 jowissa 2008-06-02
Sajna Bryam nem megy! De majd utánajárok miért. Még próbálom. Aggyig írjatok, írjunk, ríjjunk: de jó Pöpinek !!!!
Sajna Bryam nem megy! De majd utánajárok miért. Még próbálom. Aggyig írjatok, írjunk, ríjjunk: de jó Pöpinek !!!!
#64511 jowissa 2008-06-02
Sziaaa ! Már megint egyszerre... Nem müködik a képfeltöltõm. Azt írja regisztráljak. Már nem merek regelni, mert mindenhol ahol regelek kiadják a címemet, és már egy csomó hejrõl kapok spam-okat.
Sziaaa ! Már megint egyszerre... Nem müködik a képfeltöltõm. Azt írja regisztráljak. Már nem merek regelni, mert mindenhol ahol regelek kiadják a címemet, és már egy csomó hejrõl kapok spam-okat.
#64510 bryam 2008-06-02
Nem jön össze a képfelrakás? Én sem tudom, hogy hogyan kell, de még nincs mit feltenni. Várok türelmesen! bryam
Nem jön össze a képfelrakás? Én sem tudom, hogy hogyan kell, de még nincs mit feltenni. Várok türelmesen! bryam
#64509 Christee 2008-06-02
Már megint egyszerre írtunk!JOWISSA!!!!!
Már megint egyszerre írtunk!JOWISSA!!!!!
#64508 Christee 2008-06-02
Jó a kép biztos,csak kár,hogy nem látni!
Jó a kép biztos,csak kár,hogy nem látni!
#64507 jowissa 2008-06-02
Visszaolvastam.
Visszaolvastam.
#64505 jowissa 2008-06-02

#64504 bryam 2008-06-02
Lécci olvass vissza az elõzõ lapra! Köszi bryam
Lécci olvass vissza az elõzõ lapra! Köszi bryam
#64503 jowissa 2008-06-02
Nem tudok feltenni képeket. De még próbálom!
Nem tudok feltenni képeket. De még próbálom!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..