KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#64500 jowissa 2008-06-02
Sziasztok cukorfalatok ! Visszaértem, csak a másik gépemen vannak a képek. Meg válogatni is kell mert sok személyes is van köztük. Azt meg nem tenném fel. Arra is oly nehezen vettem rá magam hogy iwiw-en bejelöljek itteni emberkéket.
Sziasztok cukorfalatok ! Visszaértem, csak a másik gépemen vannak a képek. Meg válogatni is kell mert sok személyes is van köztük. Azt meg nem tenném fel. Arra is oly nehezen vettem rá magam hogy iwiw-en bejelöljek itteni emberkéket.
#64499 bryam 2008-06-02
Én is gondolkodom, nézegetek, de eddig nem láttam olyat, ami Pöpis, megnyerte volna a tetszésemet, de majd nyitott szemmel járok.
Én is gondolkodom, nézegetek, de eddig nem láttam olyat, ami Pöpis, megnyerte volna a tetszésemet, de majd nyitott szemmel járok.
#64498 bryam 2008-06-02
Szép álmokat Neked is!
Szép álmokat Neked is!
#64497 Christee 2008-06-02
Jaj :!: !A meglepire én is kíváncsi lennék,de már megvan az én ajándékom is,illetve még csak az ötlet! :!: Szerencsére olyan hogy kibírja az utat is! :D
Jaj :!: !A meglepire én is kíváncsi lennék,de már megvan az én ajándékom is,illetve még csak az ötlet! :!: Szerencsére olyan hogy kibírja az utat is! :D
#64496 kobobe 2008-06-02
Most túl álmos vagyok hozzá hogy megvárjam jowissa képeit. Remélem holnapra ideér vele :-) Jó éjt, sziasztok!
Most túl álmos vagyok hozzá hogy megvárjam jowissa képeit. Remélem holnapra ideér vele :-) Jó éjt, sziasztok!
#64495 bryam 2008-06-02
Jaj! Nehogy megint gyorshajtson! Remélem elõbb visszaér, mint egyik este beírta, hogy 'helló'. Nem tudtam eldönteni, hogy beköszönt, vagy elköszönt. Aztán kiderült, hogy egyszerre be és ki is.
Jaj! Nehogy megint gyorshajtson! Remélem elõbb visszaér, mint egyik este beírta, hogy 'helló'. Nem tudtam eldönteni, hogy beköszönt, vagy elköszönt. Aztán kiderült, hogy egyszerre be és ki is.
#64493 bryam 2008-06-02
A Pelagosba, de még nagyon sokára! Nekünk elsõ Görög útunk lesz, bár már alig várjuk!
A Pelagosba, de még nagyon sokára! Nekünk elsõ Görög útunk lesz, bár már alig várjuk!
#64491 kobobe 2008-06-02
bryam, ti melyik apartmanba lesztek ?
bryam, ti melyik apartmanba lesztek ?
#64490 kobobe 2008-06-02
Na szép....jowissa is kiutazott képeket csinálni Paráliáról :-)
Na szép....jowissa is kiutazott képeket csinálni Paráliáról :-)
#64489 kobobe 2008-06-02
Én már nem merek képeket felrakni, mert a múltkor is segítségre szorultam. :-(
Én már nem merek képeket felrakni, mert a múltkor is segítségre szorultam. :-(

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..