KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#64039 Pöpi 2008-05-30
Igazából nem néztem hátra, a hangok megsúgták!
Igazából nem néztem hátra, a hangok megsúgták!
#64038 jowissa 2008-05-30
Pszihológus vagy. Nem hisszük ezt el neked, lelkünkre akarsz beszélni :D
Pszihológus vagy. Nem hisszük ezt el neked, lelkünkre akarsz beszélni :D
#64037 Pöpi 2008-05-30
persze hétfõn meg fogom tudni és majd jól elmondom nektek... Mögöttem? Jowi megnéztem és csak a húgom üldögél itt a hátam mögött, kalóz egy szál se :)
persze hétfõn meg fogom tudni és majd jól elmondom nektek... Mögöttem? Jowi megnéztem és csak a húgom üldögél itt a hátam mögött, kalóz egy szál se :)
#64036 bryam 2008-05-30
Pöpi! Az eredményt azért hétfõn meg fogod tudni ugye?
Pöpi! Az eredményt azért hétfõn meg fogod tudni ugye?
#64035 jowissa 2008-05-30
Na mindenkinek küldöm a humort.
Na mindenkinek küldöm a humort.
#64034 jowissa 2008-05-30
Téged nehéz lesz kibeszélni Pöpi. A haragodtól félünk: egy hajónyi kalóz áll mögötted.
Téged nehéz lesz kibeszélni Pöpi. A haragodtól félünk: egy hajónyi kalóz áll mögötted.
#64033 bryam 2008-05-30
Oké, jöhet! Szerintem a bonbonosok már pihiznek, vagy elõre ünnepelik Pöpi 5-ösét! Figyeld meg, hogy 5-re államvizsgázik!
Oké, jöhet! Szerintem a bonbonosok már pihiznek, vagy elõre ünnepelik Pöpi 5-ösét! Figyeld meg, hogy 5-re államvizsgázik!
#64032 Pöpi 2008-05-30
N igen, kint megünnepelhetnénk...bár a diplomaosztón itthon sem leszek, azt sem tudom mikor kapom meg :) Nekem nincs humor????????
N igen, kint megünnepelhetnénk...bár a diplomaosztón itthon sem leszek, azt sem tudom mikor kapom meg :) Nekem nincs humor????????
#64031 Pöpi 2008-05-30
Tutira megyek, nem lesz bunyó: 2-án, másodikként a 2-ért...Ha vki kötekedik majd apa meglátogatja... (õ az, aki nem adta fel olyan hamara karatét, mint én :) ) Igyekszem nem felétek nézni, mert akkor a tanulásnak lõttek... (nehéz lesz baromira, de legalább kibeszélhettek a hátam mögött :) oké ez vicc volt, úgyis visszaolvasom!) Szóval mindenkinek csodás hétvégét!
Tutira megyek, nem lesz bunyó: 2-án, másodikként a 2-ért...Ha vki kötekedik majd apa meglátogatja... (õ az, aki nem adta fel olyan hamara karatét, mint én :) ) Igyekszem nem felétek nézni, mert akkor a tanulásnak lõttek... (nehéz lesz baromira, de legalább kibeszélhettek a hátam mögött :) oké ez vicc volt, úgyis visszaolvasom!) Szóval mindenkinek csodás hétvégét!
#64029 jowissa 2008-05-30
bryam. küldök neked egy kis humort, de ide nem merem feltenni, mert kapok egy modera-barackot
bryam. küldök neked egy kis humort, de ide nem merem feltenni, mert kapok egy modera-barackot

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat