KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#63813 bryam 2008-05-29
Teljesen igazad van, ez is egy jó megoldás! Neked is szép álmokat! bryam
Teljesen igazad van, ez is egy jó megoldás! Neked is szép álmokat! bryam
#63812 Christee 2008-05-29
Hát azért idõsebbekre nem emelek kezet :shock: !De mindegy,majd nyugtatót keverek a piába,már sok ötletet kaptam :lol: ! Köszönöm :!: !Nézek még valami képet! :!:
Hát azért idõsebbekre nem emelek kezet :shock: !De mindegy,majd nyugtatót keverek a piába,már sok ötletet kaptam :lol: ! Köszönöm :!: !Nézek még valami képet! :!:
#63811 Adri87 2008-05-29
Köszi szépen! Várom!
Köszi szépen! Várom!
#63810 bryam 2008-05-29
Én már végig néztem, gyönyörûen látni az Olympost! A rákokat inkább elkerülném, vagyis azok kerüljenek el engem! Kateriniben a Szerelmesek parkjában is volt Jay, nem is értem, hogy miért hagyta, hogy elrontsák a nyaralását!
Én már végig néztem, gyönyörûen látni az Olympost! A rákokat inkább elkerülném, vagyis azok kerüljenek el engem! Kateriniben a Szerelmesek parkjában is volt Jay, nem is értem, hogy miért hagyta, hogy elrontsák a nyaralását!
#63809 Adri87 2008-05-29
Nekünk is volt egyszer szerencsénk pattogó vénlányokhoz. Kint ültünk az apartman erkélyén beszélgettünk, sörözgettünk. Kb. éjjel 2-kor kijöttek a vénlányok a szomszéd apartmanból és elkezdték, hogy már éjjel 2 óra van és hogy így nyitott erkély ajtónál nem lehet aludni, hogy nagy zaj van az utcán meg még mi is beszélünk... bla.. bla... bla... Mi nem vettünk róluk tudomást, nem szóltunk vissza, még csak rájuk sem néztünk. Ettõl még idegesebbek lettek és erõteljesebben káricáltak. :) Kb. 1 óra múlva becsapták maguk mögött az erkély ajtót. Ezekután mikor mi kimentünk az erkélyre õk bementek vagy ki sem dugták az orrukat míg mi kint voltunk. :D :D Sikeres vizsgákat, jó tanulást és jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Nekünk is volt egyszer szerencsénk pattogó vénlányokhoz. Kint ültünk az apartman erkélyén beszélgettünk, sörözgettünk. Kb. éjjel 2-kor kijöttek a vénlányok a szomszéd apartmanból és elkezdték, hogy már éjjel 2 óra van és hogy így nyitott erkély ajtónál nem lehet aludni, hogy nagy zaj van az utcán meg még mi is beszélünk... bla.. bla... bla... Mi nem vettünk róluk tudomást, nem szóltunk vissza, még csak rájuk sem néztünk. Ettõl még idegesebbek lettek és erõteljesebben káricáltak. :) Kb. 1 óra múlva becsapták maguk mögött az erkély ajtót. Ezekután mikor mi kimentünk az erkélyre õk bementek vagy ki sem dugták az orrukat míg mi kint voltunk. :D :D Sikeres vizsgákat, jó tanulást és jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
#63807 jowissa 2008-05-29
Küldöm
Küldöm
#63805 Adri87 2008-05-29
Sziasztok! Én is megkaphatnám a képeket? varnai.a@freemail.hu Köszönöm elõre is! Adri
Sziasztok! Én is megkaphatnám a képeket? varnai.a@freemail.hu Köszönöm elõre is! Adri
#63804 jowissa 2008-05-29
Megyek én is nézek valamit.
Megyek én is nézek valamit.
#63799 bryam 2008-05-29
Elmegyek képnézegetõbe, közben hátha elõkerültök! bryam
Elmegyek képnézegetõbe, közben hátha elõkerültök! bryam
#63796 bryam 2008-05-29
A tengerrõl nem lehetne? Ja, én a jobbkéz szabály mellett döntenék!
A tengerrõl nem lehetne? Ja, én a jobbkéz szabály mellett döntenék!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..