KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#63585 IMI80 2008-05-28
jó éjt mindenkinek
jó éjt mindenkinek
#63583 IMI80 2008-05-28
Hát, õket is szívesen látjuk õket a totyikon. :D :D :D
Hát, õket is szívesen látjuk õket a totyikon. :D :D :D
#63582 jowissa 2008-05-28
Most csak ritkábban írok mert Dearlieosznál alszunk, és sértõre veszik ha gép elõtt ülök.( de néha ránézek a totyikra )
Most csak ritkábban írok mert Dearlieosznál alszunk, és sértõre veszik ha gép elõtt ülök.( de néha ránézek a totyikra )
#63581 jowissa 2008-05-28
Ez van. Na váltsunk témát, majd jövõ héten elmondom mi történt a kapitányságon.
Ez van. Na váltsunk témát, majd jövõ héten elmondom mi történt a kapitányságon.
#63579 IMI80 2008-05-28
Ez gáz és elég durva. Miért nem Suzukit keresnek???? Az jobb lenne :D :D :D Bár akkor mehetnék én is a rendõrségre :cry:
Ez gáz és elég durva. Miért nem Suzukit keresnek???? Az jobb lenne :D :D :D Bár akkor mehetnék én is a rendõrségre :cry:
#63577 IMI80 2008-05-28
Hát ez Magyarország. Erre nem lehet semmit mondani
Hát ez Magyarország. Erre nem lehet semmit mondani
#63576 Csöppvagyok 2008-05-28
Jéééézusom :shock: Ez szép... Ez az egyik ok,amiért utálom Pestet...
Jéééézusom :shock: Ez szép... Ez az egyik ok,amiért utálom Pestet...
#63574 jowissa 2008-05-28
Csak elmondom mi történt ma velem ! Ha baj lesz a moderátorokkal akkor majd eltiltanak. Nem baj ez már úgysem változtat a tényen hogy megyek paraliára. Tehát reggel telefonált anyum, hogy jött egy levél a rendõrségrõl hogy fáradjak be kihallgatásra 5 nap múlva. Fúrta az oldalam hogy mi az, és pont vizsganapom lesz szerdán, ezért bementem ma hogy tegyék odébb a kihallgatást. Ha már bent voltam megkérdeztem hogy mi az ami miatt kihallgatnak( azt hittem hogy a gyorshajtásom ). Azt mondták dióhéjban, hogy mercedes tipusú autóm van és ezért hallgatnak ki. Elõször azt hittem apeh szaga van ennek az egésznek, mire mondja tovább: emlékszem-e a nemrég történt molotov-koktél hajigálásra amit valami orszgyülképv. lakására dobta. Mert ott valaki szemtanú egy mercit látott az idõpontban. És ezért most kihallgatnak. De ha elõvesznek minden mercist akkor hajuk kihullik. És erre van kapacitás: szénakazalban tût keresni. Grat magyarország !!!!
Csak elmondom mi történt ma velem ! Ha baj lesz a moderátorokkal akkor majd eltiltanak. Nem baj ez már úgysem változtat a tényen hogy megyek paraliára. Tehát reggel telefonált anyum, hogy jött egy levél a rendõrségrõl hogy fáradjak be kihallgatásra 5 nap múlva. Fúrta az oldalam hogy mi az, és pont vizsganapom lesz szerdán, ezért bementem ma hogy tegyék odébb a kihallgatást. Ha már bent voltam megkérdeztem hogy mi az ami miatt kihallgatnak( azt hittem hogy a gyorshajtásom ). Azt mondták dióhéjban, hogy mercedes tipusú autóm van és ezért hallgatnak ki. Elõször azt hittem apeh szaga van ennek az egésznek, mire mondja tovább: emlékszem-e a nemrég történt molotov-koktél hajigálásra amit valami orszgyülképv. lakására dobta. Mert ott valaki szemtanú egy mercit látott az idõpontban. És ezért most kihallgatnak. De ha elõvesznek minden mercist akkor hajuk kihullik. És erre van kapacitás: szénakazalban tût keresni. Grat magyarország !!!!
#63570 jowissa 2008-05-28
10 ismerõs, Ebbõl szûk baráti kör 8 db. Ebbõl 3 fiú 4 lány és egy fantom.
10 ismerõs, Ebbõl szûk baráti kör 8 db. Ebbõl 3 fiú 4 lány és egy fantom.
#63568 Csöppvagyok 2008-05-28
Hm....Ti hányan mentek?Fiúk?Lányok? :D
Hm....Ti hányan mentek?Fiúk?Lányok? :D

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..