KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62837 Pöpi 2008-05-23
Bár sztem itthon már kivágnának a sok kacattal. Van itthon minden. De a kedvenceim azok a mélyvízbõl vannak, gyönyörûszép nagy csigák. Azokra büszke vagyok, fõleg mert én hoztam fel õket :) Mojitót szoktál inni? Vagy már megint mellélõttem?
Bár sztem itthon már kivágnának a sok kacattal. Van itthon minden. De a kedvenceim azok a mélyvízbõl vannak, gyönyörûszép nagy csigák. Azokra büszke vagyok, fõleg mert én hoztam fel õket :) Mojitót szoktál inni? Vagy már megint mellélõttem?
#62836 JayStorm 2008-05-23
:D legalább 50 kamion kéne h eltüntessem a tengerpart 5 kilométeres szakaszán
:D legalább 50 kamion kéne h eltüntessem a tengerpart 5 kilométeres szakaszán
#62835 Pöpi 2008-05-23
azért hagyjál légyszi nekünk is némi suvenírnak valót :)
azért hagyjál légyszi nekünk is némi suvenírnak valót :)
#62833 JayStorm 2008-05-23
aha, nem kicsit a zuhanyzom teli van csigával meg kagyloval :D
aha, nem kicsit a zuhanyzom teli van csigával meg kagyloval :D
#62832 Pöpi 2008-05-23
Szépek a képek! Alikes és Makrigialos volt az uticél? Az már jó hír, hogy leégtél, mert az azt jelenti süt a nap. :)
Szépek a képek! Alikes és Makrigialos volt az uticél? Az már jó hír, hogy leégtél, mert az azt jelenti süt a nap. :)
#62829 JayStorm 2008-05-23
lesült a karom vörösre meg az orrom hegye :D, sok a szúnyog este :S meg kint is voltak nagy dögök, teknõsök uton utfélen van nem gyõztük betenni õket a susnyásba az útrol :)
lesült a karom vörösre meg az orrom hegye :D, sok a szúnyog este :S meg kint is voltak nagy dögök, teknõsök uton utfélen van nem gyõztük betenni õket a susnyásba az útrol :)
#62828 JayStorm 2008-05-23
quados túra *
quados túra *
#62827 Pöpi 2008-05-23
Hogy vagy Jay? Jó volt a túra?
Hogy vagy Jay? Jó volt a túra?
#62826 JayStorm 2008-05-23
a quados túa képei, sajna a teknõsök meg a kagylos partot nem fotoztam le ja és nincs válogatva szal jópár képen én is ott virítok :D és kivételesen leégtem nagyon jó volt csak kár h gyenge a quad 50ccm3 nem nagyon tudtam megforgatni :D
a quados túa képei, sajna a teknõsök meg a kagylos partot nem fotoztam le ja és nincs válogatva szal jópár képen én is ott virítok :D és kivételesen leégtem nagyon jó volt csak kár h gyenge a quad 50ccm3 nem nagyon tudtam megforgatni :D
#62823 Pöpi 2008-05-23
Sztem én írtam a Katerinis cukrászdát. Ott rengeteg jó kis cuki van... Amirõl Jowissa küldött fotót, az nagyon-nagyon finom. Mindenképpen kóstold meg :) Te már elõrébb vagy akkor, mint én, nekem még nincs fürdõrucim...
Sztem én írtam a Katerinis cukrászdát. Ott rengeteg jó kis cuki van... Amirõl Jowissa küldött fotót, az nagyon-nagyon finom. Mindenképpen kóstold meg :) Te már elõrébb vagy akkor, mint én, nekem még nincs fürdõrucim...

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!