KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62631 bryam 2008-05-22
Annak milyen íze van, vagy legalábbis mire hasonlít és hogy néz ki? A gyerekem az édességet nagyon szereti, legfeljebb megmondom neki, hogy Jowissa bácsi ajánlotta!
Annak milyen íze van, vagy legalábbis mire hasonlít és hogy néz ki? A gyerekem az édességet nagyon szereti, legfeljebb megmondom neki, hogy Jowissa bácsi ajánlotta!
#62630 IMI80 2008-05-22
Hát pasi szemmel, mármint ez a saját véleményem nem túl nyerõk. Bár nem láttam sokat, most kapcsoltam be nemrég. De azok akiket láttam túl mû csajok. Ez a Náray Tamás, hát.... ha Parálián lenne olyan meleg mit õ akkor aki ott van azt hihetné, hogy aug. van. Bocsánat ha valakit megbántanék ezzel a hülye viccel
Hát pasi szemmel, mármint ez a saját véleményem nem túl nyerõk. Bár nem láttam sokat, most kapcsoltam be nemrég. De azok akiket láttam túl mû csajok. Ez a Náray Tamás, hát.... ha Parálián lenne olyan meleg mit õ akkor aki ott van azt hihetné, hogy aug. van. Bocsánat ha valakit megbántanék ezzel a hülye viccel
#62629 dearlie 2008-05-22
Én még nem úszkáltam delfinekkel! De akarok!!!!!!!!
Én még nem úszkáltam delfinekkel! De akarok!!!!!!!!
#62628 jowissa 2008-05-22
Kedves Imi !! Ha hiszed ha nem ezek a görögök a legtöbb féle süteményt termesztik Van 1000 meg 1000féle van. Van egy ami ugy néz ki mint egy pulikutya. Én azt szeretem
Kedves Imi !! Ha hiszed ha nem ezek a görögök a legtöbb féle süteményt termesztik Van 1000 meg 1000féle van. Van egy ami ugy néz ki mint egy pulikutya. Én azt szeretem
#62627 bryam 2008-05-22
Szuper!!!!!!!!!!!!!!! Nem fogunk sem dadogni, sem mozambiki felmenõkkel dicsekedni, viszont jól fogjuk magunk érezni, de azt maximálisan tesszük!!!
Szuper!!!!!!!!!!!!!!! Nem fogunk sem dadogni, sem mozambiki felmenõkkel dicsekedni, viszont jól fogjuk magunk érezni, de azt maximálisan tesszük!!!
#62626 Pöpi 2008-05-22
Rengeteg görög finomság van..1 falat=2500 kalória :)
Rengeteg görög finomság van..1 falat=2500 kalória :)
#62625 Pöpi 2008-05-22
Bryam, megrendezzük kint a Miss Paralia 2008-at...nem vagyok elragadtatva tõlük... Menjünk delfinekkel úszkálni!
Bryam, megrendezzük kint a Miss Paralia 2008-at...nem vagyok elragadtatva tõlük... Menjünk delfinekkel úszkálni!
#62624 jowissa 2008-05-22
Jövõre tényleg össze kell hozni egy kongresszust paralián :D
Jövõre tényleg össze kell hozni egy kongresszust paralián :D
#62623 IMI80 2008-05-22
milyen finomságok vannak???
milyen finomságok vannak???
#62622 jowissa 2008-05-22
szeretnék már görög édességeket az arcomba tömni :D :D :D
szeretnék már görög édességeket az arcomba tömni :D :D :D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat