KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62621 dearlie 2008-05-22
Szia Pöpi! Idáig nyomtam az ipart! Naná, hogy van kedvünk talizni! Ez nem kérdés!!!CSÚCSTALI!!!Az kell! Alig várom, hogy kinnt legyek! Leülök a partra és benyomom a loukumadest! Meg a grillezett kukit!
Szia Pöpi! Idáig nyomtam az ipart! Naná, hogy van kedvünk talizni! Ez nem kérdés!!!CSÚCSTALI!!!Az kell! Alig várom, hogy kinnt legyek! Leülök a partra és benyomom a loukumadest! Meg a grillezett kukit!
#62620 IMI80 2008-05-22
Én lassan az az ágy felé veszem az útam. Holnap korán kelés.
Én lassan az az ágy felé veszem az útam. Holnap korán kelés.
#62619 bryam 2008-05-22
A nyilatkozat után már kevésbé szépek! Menjünk inkább Paráliára delfint simogatni! Képzeljétek el, ha egyidõben lennénk kint minden! Na majd a Pöpi Apartmanban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nyilatkozat után már kevésbé szépek! Menjünk inkább Paráliára delfint simogatni! Képzeljétek el, ha egyidõben lennénk kint minden! Na majd a Pöpi Apartmanban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#62618 Pöpi 2008-05-22
Na jó, gyertek el idáig, aztán innen megyünk együtt :)
Na jó, gyertek el idáig, aztán innen megyünk együtt :)
#62617 IMI80 2008-05-22
Pöpi Azt hittem valahol féluton és együtt megy a csapat
Pöpi Azt hittem valahol féluton és együtt megy a csapat
#62616 Pöpi 2008-05-22
Szia Dearlie! Mizu? Rég hallottunk felõled.... Akkor veletek is összehozhatnánk kint egy csúcstalálkozót :) Persze csak ha van kedvetek :)
Szia Dearlie! Mizu? Rég hallottunk felõled.... Akkor veletek is összehozhatnánk kint egy csúcstalálkozót :) Persze csak ha van kedvetek :)
#62615 bryam 2008-05-22
Persze! Gumimatracon könnyû ám laposkúszni!
Persze! Gumimatracon könnyû ám laposkúszni!
#62614 Pöpi 2008-05-22
szájbarágósan beszél, és a végén bele is bukott... Talán Paralián, Imi?
szájbarágósan beszél, és a végén bele is bukott... Talán Paralián, Imi?
#62613 dearlie 2008-05-22
Nekem nagy buli lesz a holiday! Jowissaval leszek egy idõben a Caravelben :lol: És ez csak most derült ki!
Nekem nagy buli lesz a holiday! Jowissaval leszek egy idõben a Caravelben :lol: És ez csak most derült ki!
#62612 bryam 2008-05-22
Igen, bár fél szemmel a neten lógok, a másikkal oda-oda nézek! Ez úgy hangzott, mint ha kancsal lennék! Mozambik, stb... Ez a csaj nem is szép!
Igen, bár fél szemmel a neten lógok, a másikkal oda-oda nézek! Ez úgy hangzott, mint ha kancsal lennék! Mozambik, stb... Ez a csaj nem is szép!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat