KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62601 bryam 2008-05-22
Hú, de klassz! Nem lehetne, hogy legalább 1-et elküldene erre a Párod? Szívesen megsimogatám én is õket! Nézed a királynõ választást? Én bele-bele kukkantok!
Hú, de klassz! Nem lehetne, hogy legalább 1-et elküldene erre a Párod? Szívesen megsimogatám én is õket! Nézed a királynõ választást? Én bele-bele kukkantok!
#62600 IMI80 2008-05-22
igen végig néztem és látom most megint vagyunk egy páran. Most raktam fel a telefonra görög útifilmet, bár már láttam, de megint meg fogom nézni :D :D :D :D
igen végig néztem és látom most megint vagyunk egy páran. Most raktam fel a telefonra görög útifilmet, bár már láttam, de megint meg fogom nézni :D :D :D :D
#62599 Pöpi 2008-05-22
Ha én azt tudnám Imi...Sajnos még mi is ott tartunk, hogy be kellene fejezni a házunkat, esküvõ, trónörökös aztán apartmanház. Ez a sorrend, amin munkálkodunk. Az elsõ három meg lesz hamar, az apartman a húzos. De beleegyezett a párom, úgyhogy realizálódika dolog. Azt viszont már kiataláltam, hogy a recepció mellett lesz egy nagy akvárium, tele delfinekkel. És ha vki szeretne velük úszni, lehetne a kinti medencében, hmmm? Persze Pöpi, álmodj szépeket! És persze ti is:)
Ha én azt tudnám Imi...Sajnos még mi is ott tartunk, hogy be kellene fejezni a házunkat, esküvõ, trónörökös aztán apartmanház. Ez a sorrend, amin munkálkodunk. Az elsõ három meg lesz hamar, az apartman a húzos. De beleegyezett a párom, úgyhogy realizálódika dolog. Azt viszont már kiataláltam, hogy a recepció mellett lesz egy nagy akvárium, tele delfinekkel. És ha vki szeretne velük úszni, lehetne a kinti medencében, hmmm? Persze Pöpi, álmodj szépeket! És persze ti is:)
#62598 jowissa 2008-05-22
hello :D :D láttad a képeket ? szép napfényesek
hello :D :D láttad a képeket ? szép napfényesek
#62597 IMI80 2008-05-22
most készültem menni aludni, azt hittem már senki nem lesz A képek nagyon jók
most készültem menni aludni, azt hittem már senki nem lesz A képek nagyon jók
#62596 bryam 2008-05-22
Mert a döntnökök is a szépségkirálynõ választást nézik!
Mert a döntnökök is a szépségkirálynõ választást nézik!
#62595 IMI80 2008-05-22
szia Ati
szia Ati
#62594 jowissa 2008-05-22
hello az euróvizilós dalfesztiválon lassan megy a díjkiosztó
hello az euróvizilós dalfesztiválon lassan megy a díjkiosztó
#62587 IMI80 2008-05-22
Apartman mikor épül???? Mármint a tied Pöpi!!!!
Apartman mikor épül???? Mármint a tied Pöpi!!!!
#62585 IMI80 2008-05-22
Szia Pöpi!!!!
Szia Pöpi!!!!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..