KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62455 Pöpi 2008-05-22
MOST MOST MOST MOST :) Sok sikert párodnak is!
MOST MOST MOST MOST :) Sok sikert párodnak is!
#62451 Adri87 2008-05-22
De menjünk! Sokkal jobb lenne mint itthon a könyvek, tételek felett roskadni. :D Mikor indulunk? :D
De menjünk! Sokkal jobb lenne mint itthon a könyvek, tételek felett roskadni. :D Mikor indulunk? :D
#62450 Adri87 2008-05-22
Szia Pöpi! Köszi Neked is, de remélem most sikerül megnéznem! :D Sok sikert a vizsgádhoz! Szorítok nagyon! Párom is most fog államvizsgázni. Õ is nagyon izgul miatta! De biztosan sikerülni fog Neked is és Neki is! :D Üdv! Adri
Szia Pöpi! Köszi Neked is, de remélem most sikerül megnéznem! :D Sok sikert a vizsgádhoz! Szorítok nagyon! Párom is most fog államvizsgázni. Õ is nagyon izgul miatta! De biztosan sikerülni fog Neked is és Neki is! :D Üdv! Adri
#62449 Pöpi 2008-05-22
Nem fújjuk le a vizsgákat és megyünk ki inkább nyaralni?
Nem fújjuk le a vizsgákat és megyünk ki inkább nyaralni?
#62447 Adri87 2008-05-22
Szia Imi! Köszi szépen átjött! Sierült megnyitnom épp most töltöm le! Remélem sikerül megnéznem is! Én is nagyon be vagyok sózva, csak van még 7 vizsgám vissza és így nehéz felhõtlenül boldognak lenni. Na de majd vizsgák után...! Mégegyszer köszi! Üdv! Adri
Szia Imi! Köszi szépen átjött! Sierült megnyitnom épp most töltöm le! Remélem sikerül megnéznem is! Én is nagyon be vagyok sózva, csak van még 7 vizsgám vissza és így nehéz felhõtlenül boldognak lenni. Na de majd vizsgák után...! Mégegyszer köszi! Üdv! Adri
#62446 Pöpi 2008-05-22
Hello fiatalok! Én is most akartam átküldeni, de akkor beelõzött Imi.
Hello fiatalok! Én is most akartam átküldeni, de akkor beelõzött Imi.
#62445 IMI80 2008-05-22
Szia Adri! Átküldtem neked a képeket! Remélem jó lesz Imi
Szia Adri! Átküldtem neked a képeket! Remélem jó lesz Imi
#62423 Adri87 2008-05-22
Sziasztok! Ildi! Sajnos hibásan érkeztek meg a képek és nem tudom megnézni õket! :( Megpróbálnád mégegyszer elküldeni nekem? Vagy ha valakinek megvan és Ildi nem haragszik érte elküldené nekem? varnai.a@freemail.hu Köszönöm elõre is! Adri
Sziasztok! Ildi! Sajnos hibásan érkeztek meg a képek és nem tudom megnézni õket! :( Megpróbálnád mégegyszer elküldeni nekem? Vagy ha valakinek megvan és Ildi nem haragszik érte elküldené nekem? varnai.a@freemail.hu Köszönöm elõre is! Adri
#62421 Csöppvagyok 2008-05-22
Helló Jowiss,rég láttunk errefelé : ) Jay,meeenj el Goldba a kedvemért :D:D Nem bánod meg,hidd el : )
Helló Jowiss,rég láttunk errefelé : ) Jay,meeenj el Goldba a kedvemért :D:D Nem bánod meg,hidd el : )
#62420 jowissa 2008-05-22
Sziasztok totyiklakók. Jól belehúztatok ismét ! Nagyon sokat írtok, és látom van egy kihelyzett tudósítótok. Csak így tovább !!! Nagyon lassan telik az idõ, de már nemsoká megyek én is ki. Jók legyetek!
Sziasztok totyiklakók. Jól belehúztatok ismét ! Nagyon sokat írtok, és látom van egy kihelyzett tudósítótok. Csak így tovább !!! Nagyon lassan telik az idõ, de már nemsoká megyek én is ki. Jók legyetek!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!