KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62419 JayStorm 2008-05-22
destruktív? áh dehogy :D , Christiee a Gold már kinyitott
destruktív? áh dehogy :D , Christiee a Gold már kinyitott
#62402 IMI80 2008-05-22
Szia! Itt mindenki be van már nagyon zsongva és nagyon jó csapat van itt
Szia! Itt mindenki be van már nagyon zsongva és nagyon jó csapat van itt
#62401 Estella 2008-05-22
Hello Paralia-fanok! Látom, teljesen új generáció érkezett a topicba, míg egy kis idõre lementem a térképrõl! :lol: De olyan jó, hogy olvasni, hogy mindenki ilyen lelkes, teljesen feldobta a hangulatom :wink: Remélem életben tudjuk tartani egymást, míg mindenki ki nem jut legalább egy röpke hét erejéig, a 'Görög Ibizára' :!: :D
Hello Paralia-fanok! Látom, teljesen új generáció érkezett a topicba, míg egy kis idõre lementem a térképrõl! :lol: De olyan jó, hogy olvasni, hogy mindenki ilyen lelkes, teljesen feldobta a hangulatom :wink: Remélem életben tudjuk tartani egymást, míg mindenki ki nem jut legalább egy röpke hét erejéig, a 'Görög Ibizára' :!: :D
#62397 IMI80 2008-05-22
Hát most is nagy a csend, legnagyobb bánatomra. De sajna én is közben dolgozok.
Hát most is nagy a csend, legnagyobb bánatomra. De sajna én is közben dolgozok.
#62395 Christee 2008-05-22
Dadan :!: !De jó Te kocsival mész :?: ?Akkor ha találsz elõttem valami jó helyet áruld el nekem is :D !Nekem Sartin nagyon tetszett a narancspart :!: !Nagyon szép volt :!: !Csak az Paraliától tényleg nagyon messze van! :? Fú,én még sosoem vizipipáztam,pedig már nem egyszer volt karnyújtásnyira tõlem :!: !Ma nem tudok nagyon részt venni aktívan,mert megyek el :( !Holna sem leszek gép közelben! :cry: Így jártam! :!:
Dadan :!: !De jó Te kocsival mész :?: ?Akkor ha találsz elõttem valami jó helyet áruld el nekem is :D !Nekem Sartin nagyon tetszett a narancspart :!: !Nagyon szép volt :!: !Csak az Paraliától tényleg nagyon messze van! :? Fú,én még sosoem vizipipáztam,pedig már nem egyszer volt karnyújtásnyira tõlem :!: !Ma nem tudok nagyon részt venni aktívan,mert megyek el :( !Holna sem leszek gép közelben! :cry: Így jártam! :!:
#62393 IMI80 2008-05-22
Pöpi! Melyik útvonaltervezõt használod, görögre??? Van magyarul is??? Vagy, ha valaki ezzel kapcsolatban tudd valamit akkor írjon. Köszi Imi
Pöpi! Melyik útvonaltervezõt használod, görögre??? Van magyarul is??? Vagy, ha valaki ezzel kapcsolatban tudd valamit akkor írjon. Köszi Imi
#62389 IMI80 2008-05-22
Egyedül maradtam :cry:
Egyedül maradtam :cry:
#62387 IMI80 2008-05-22
akkor jól el vagy! Mi újság még? egyedül vagy vannak már barátok,csajok???
akkor jól el vagy! Mi újság még? egyedül vagy vannak már barátok,csajok???
#62386 Pöpi 2008-05-22
Hát Imi, vezetni én is imádok! Anyáék könyörögtek út közben, hogy álljak meg, mert õk már szusszannának. Én csak tankoláskor vagyok hajlandó megállni :) Jay, elég destruktívra sikerül a nyaralás, nem?
Hát Imi, vezetni én is imádok! Anyáék könyörögtek út közben, hogy álljak meg, mert õk már szusszannának. Én csak tankoláskor vagyok hajlandó megállni :) Jay, elég destruktívra sikerül a nyaralás, nem?
#62385 JayStorm 2008-05-22
csak annyi történt h bekábultam a vizipipátol és nem rég keltem :D meg ismét harmadnapos vagyok :)
csak annyi történt h bekábultam a vizipipátol és nem rég keltem :D meg ismét harmadnapos vagyok :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..