KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62358 IMI80 2008-05-22
Köszi azért, remélem jó lesz. Lehet, hogy nekivágunk durván 2 óra kvadozást jelenthet oda. Elméletileg szép sziklás partja van kis öblökkel. Ezért szeretnénk megnézni.
Köszi azért, remélem jó lesz. Lehet, hogy nekivágunk durván 2 óra kvadozást jelenthet oda. Elméletileg szép sziklás partja van kis öblökkel. Ezért szeretnénk megnézni.
#62356 Pöpi 2008-05-22
Szia Imi, megkaptam a térképet. Tényleg nem hallottam róla még. Annyira fenemód messze nincsen, de én kvaddal nem vágnék bele. Majd a többiek, akik ismerik a helyet meg nagy kvad-túrázók, majd adnak tanácsot :)
Szia Imi, megkaptam a térképet. Tényleg nem hallottam róla még. Annyira fenemód messze nincsen, de én kvaddal nem vágnék bele. Majd a többiek, akik ismerik a helyet meg nagy kvad-túrázók, majd adnak tanácsot :)
#62355 IMI80 2008-05-22
Elküldtem és be is jelöltem!!!!!
Elküldtem és be is jelöltem!!!!!
#62353 Pöpi 2008-05-22
Elküldtem priviben
Elküldtem priviben
#62351 IMI80 2008-05-22
Pöpi, a mail címed elküldõd
Pöpi, a mail címed elküldõd
#62350 Pöpi 2008-05-22
Igen, légyszi. Én egy útvonaltervezõben néztem, de ott nincs feltüntetve (pedig eddig minden útszéli bokrot megtaláltam amire rákerestem....) Szerintem csak azért lehet húzós kvaddal, mert baromira le fogtok égni közben, folyamat süt a nap rátok, meg azért oda-vissza 130 km. De ha valami számotokra fontos dolog van ott, akkor hajrá! Le tudtok csorognia aprti úton, egy csomó szép partszakaszt fogtok látni :)
Igen, légyszi. Én egy útvonaltervezõben néztem, de ott nincs feltüntetve (pedig eddig minden útszéli bokrot megtaláltam amire rákerestem....) Szerintem csak azért lehet húzós kvaddal, mert baromira le fogtok égni közben, folyamat süt a nap rátok, meg azért oda-vissza 130 km. De ha valami számotokra fontos dolog van ott, akkor hajrá! Le tudtok csorognia aprti úton, egy csomó szép partszakaszt fogtok látni :)
#62349 IMI80 2008-05-22
Pöpi át küldjem a térképet? megnézed? szerintem nagyjából 65 km lehet
Pöpi át küldjem a térképet? megnézed? szerintem nagyjából 65 km lehet
#62348 Pöpi 2008-05-22
Még csak a térképen sem látom, bár kokkini nero-t megtaláltam. Az kb 50-55 km-re van Paraliától. Aztán nem tudom hogyan tovább....Mit szeretnétek ott látni?
Még csak a térképen sem látom, bár kokkini nero-t megtaláltam. Az kb 50-55 km-re van Paraliától. Aztán nem tudom hogyan tovább....Mit szeretnétek ott látni?
#62347 IMI80 2008-05-22
Leptokária, Koki Nero után van dél felé a part mentén
Leptokária, Koki Nero után van dél felé a part mentén
#62342 Pöpi 2008-05-22
Bocsi, Móni te tetted fel a kérdést...de sajnos akkor sem tudom :(
Bocsi, Móni te tetted fel a kérdést...de sajnos akkor sem tudom :(

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..