KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62225 Pöpi 2008-05-21
Nem erre céloztram, hanem a kényelmi szempontokra. Egyébként egy hatalmas Ford Ka-m van...mióta megvan, azóta feleannyit eszem, mert félek, hogy másnapra már túl szûk lesz...
Nem erre céloztram, hanem a kényelmi szempontokra. Egyébként egy hatalmas Ford Ka-m van...mióta megvan, azóta feleannyit eszem, mert félek, hogy másnapra már túl szûk lesz...
#62223 Christee 2008-05-21
Igazad van,ahhoz hogy beférjek a bõröndbe,még sokat kellene Rubint Rékáznom! :mrgreen: :mrgreen:
Igazad van,ahhoz hogy beférjek a bõröndbe,még sokat kellene Rubint Rékáznom! :mrgreen: :mrgreen:
#62221 Pöpi 2008-05-21
persze hogy beférsz, de nem ülnél inkább az anyósülésre????
persze hogy beférsz, de nem ülnél inkább az anyósülésre????
#62220 Pöpi 2008-05-21
Nem gond, sosem alhatok kint...hozzá vagyok szokva. Majd szóltok 1-2 nappal elõtte, és akkor egyeztetünk. Emiatt nem kell buszra szállni.
Nem gond, sosem alhatok kint...hozzá vagyok szokva. Majd szóltok 1-2 nappal elõtte, és akkor egyeztetünk. Emiatt nem kell buszra szállni.
#62219 Christee 2008-05-21
Akkor nyomás csomagolni :o !Pöpi! :!: Beférek a bõröndödbe? :lol: :?:
Akkor nyomás csomagolni :o !Pöpi! :!: Beférek a bõröndödbe? :lol: :?:
#62218 Christee 2008-05-21
Jajj,hát ez nagyon rendi tõled :D !De ezt megszoktuk :D !Csak még ki kell találni,hogy pontosan melyik vonattal is megyünk! :!: Lehet ez egy hajnali idõpont lesz :!: !De majd idõben kitaláljuk! :!:
Jajj,hát ez nagyon rendi tõled :D !De ezt megszoktuk :D !Csak még ki kell találni,hogy pontosan melyik vonattal is megyünk! :!: Lehet ez egy hajnali idõpont lesz :!: !De majd idõben kitaláljuk! :!:
#62217 Pöpi 2008-05-21
Többiek miért nincsenek? Sztem leléptek Paraliára...
Többiek miért nincsenek? Sztem leléptek Paraliára...
#62216 Pöpi 2008-05-21
Christee ha Athéni vonat miatt kérdezed, akkor no para, én szívesen beviszlek titeket. Ha én nem mehetek (mert hivatalosan éjfélig dolgozom), akkor majd aktivizáloma Jiannit. A busz egyébként (ha jól emlékszem) 1,2-1,5 euro körül van. Automatából is tudtok venni, meg a sofõrtõl is. Én meg beviszlek ingyen. Na, melyik a jobb?
Christee ha Athéni vonat miatt kérdezed, akkor no para, én szívesen beviszlek titeket. Ha én nem mehetek (mert hivatalosan éjfélig dolgozom), akkor majd aktivizáloma Jiannit. A busz egyébként (ha jól emlékszem) 1,2-1,5 euro körül van. Automatából is tudtok venni, meg a sofõrtõl is. Én meg beviszlek ingyen. Na, melyik a jobb?
#62215 IMI80 2008-05-21
Nekem azt mondták, hogy tavalyi ára 1,14 euro és piros színût kell venni
Nekem azt mondták, hogy tavalyi ára 1,14 euro és piros színût kell venni
#62214 IMI80 2008-05-21
Remélem a vére szoló szobák meglesznek :D :D :D :D :D
Remélem a vére szoló szobák meglesznek :D :D :D :D :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!