KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62187 Pöpi 2008-05-21
Szerintem vagy bunda vagy ékszerbolt lesz belõle, esetleg taverna. A többit már leapacsolták...Vagy kávézó???
Szerintem vagy bunda vagy ékszerbolt lesz belõle, esetleg taverna. A többit már leapacsolták...Vagy kávézó???
#62186 Pöpi 2008-05-21
Azért rossz belegondolni, hogy jó öregek leszünk addigra...
Azért rossz belegondolni, hogy jó öregek leszünk addigra...
#62185 Csöppvagyok 2008-05-21
:D Nekem is kéne akkor valami,de mit üzemeltessek?:D Találjatok ki nekem vmit :D
:D Nekem is kéne akkor valami,de mit üzemeltessek?:D Találjatok ki nekem vmit :D
#62178 Christee 2008-05-21
Ez a kedvencem,csak nekem nem sikerültek túl jól a képek róla :? !Csöpp :!: !Ez tök jó ötlet! :D Keressünk valami helyet ahol tudunk egymásnak üzenni,és 30 év múlva együtt jót derülhetünk rajta,amikor már Pöpinek jól mûködik a hotel,nekem meg a dizsi,valakinek gondolom étterem és így tovább! :lol: :D :wink:
Ez a kedvencem,csak nekem nem sikerültek túl jól a képek róla :? !Csöpp :!: !Ez tök jó ötlet! :D Keressünk valami helyet ahol tudunk egymásnak üzenni,és 30 év múlva együtt jót derülhetünk rajta,amikor már Pöpinek jól mûködik a hotel,nekem meg a dizsi,valakinek gondolom étterem és így tovább! :lol: :D :wink:
#62172 Pöpi 2008-05-21
Ez meg a szökõkút a templom mellõl...
Ez meg a szökõkút a templom mellõl...
#62170 IMI80 2008-05-21
oksa
oksa
#62169 Pöpi 2008-05-21
Egyszerûen nem találok olyat, ami csak sima tájkép lenne, mindenféle egyéb szereplõ nélkül...Olyt meg nem szeretnék feltenni...azért még keresek.
Egyszerûen nem találok olyat, ami csak sima tájkép lenne, mindenféle egyéb szereplõ nélkül...Olyt meg nem szeretnék feltenni...azért még keresek.
#62168 IMI80 2008-05-21
szerintem semmi gon nem lenne
szerintem semmi gon nem lenne
#62167 Pöpi 2008-05-21
Inkább keresek másikat....
Inkább keresek másikat....
#62166 Pöpi 2008-05-21
Tennék fel még egyet, semmi extra, de nekem tetszik. Kis keresztfiam rohangál a vízben, és tök szépen csillog a tenger körülötte. Egy a baj, hogy pucér a kis pucok (4 éves, és hátulról van lefotózva). Ha nem zavarja közízlést feltöltöm azt is :)
Tennék fel még egyet, semmi extra, de nekem tetszik. Kis keresztfiam rohangál a vízben, és tök szépen csillog a tenger körülötte. Egy a baj, hogy pucér a kis pucok (4 éves, és hátulról van lefotózva). Ha nem zavarja közízlést feltöltöm azt is :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..