KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#62070 Pöpi 2008-05-21
Melyik utazási irdodával vagy kint? Én Németh travellel megyek ki júni 16-án, és kicsit parázok...
Melyik utazási irdodával vagy kint? Én Németh travellel megyek ki júni 16-án, és kicsit parázok...
#62068 Pöpi 2008-05-21
Nem akarlak elzavarni, de a helyedben mennék koktélozni, vagy pancsizni, aztán szieszta :) További kellemes nyaralást, holnapra pedig fergeteges kvadtúrát!
Nem akarlak elzavarni, de a helyedben mennék koktélozni, vagy pancsizni, aztán szieszta :) További kellemes nyaralást, holnapra pedig fergeteges kvadtúrát!
#62067 JayStorm 2008-05-21
busszal mentünk, zökkenõ mentes volt , 1 határnál kellet csak 1 órát állni a többinél 10 perceket kb
busszal mentünk, zökkenõ mentes volt , 1 határnál kellet csak 1 órát állni a többinél 10 perceket kb
#62066 JayStorm 2008-05-21
Vannak már lassan, minden felé felujítás meg mikor jöttünk be a városba rengeteg épitkezést láttam, apartmanok apartmanok hátán :D , pár holland meg németet láttam még eddig, tegnap este a mólónál énekeltek az emberek :)
Vannak már lassan, minden felé felujítás meg mikor jöttünk be a városba rengeteg épitkezést láttam, apartmanok apartmanok hátán :D , pár holland meg németet láttam még eddig, tegnap este a mólónál énekeltek az emberek :)
#62065 IMI80 2008-05-21
busszal mentettek? Szerbián? ha igen milyen volt az út???
busszal mentettek? Szerbián? ha igen milyen volt az út???
#62064 Pöpi 2008-05-21
Azt kihagytam, hogy tök irigykedek :)
Azt kihagytam, hogy tök irigykedek :)
#62063 Pöpi 2008-05-21
sokan vannak már kint? Április végén csak lengyelek meg románok lepték el a partot, õk elég bátran már pancsoltak is.
sokan vannak már kint? Április végén csak lengyelek meg románok lepték el a partot, õk elég bátran már pancsoltak is.
#62062 JayStorm 2008-05-21
képet még egy darabot nem csináltam és még a tengerbe se mentem bele :D holnap lesz quados túra akkor majd csinálok az út tegnapelõtt 16kor indultunk debrecen tesco és másnap 11re megis érkeztünk, estefelé nagy nyüzsgés van
képet még egy darabot nem csináltam és még a tengerbe se mentem bele :D holnap lesz quados túra akkor majd csinálok az út tegnapelõtt 16kor indultunk debrecen tesco és másnap 11re megis érkeztünk, estefelé nagy nyüzsgés van
#62061 IMI80 2008-05-21
nagyon jó ötlet Pöpi!!!!
nagyon jó ötlet Pöpi!!!!
#62060 Pöpi 2008-05-21
Akár képet is feltölthetnél nekünk, hadd csorogjon a nyálunk....:)
Akár képet is feltölthetnél nekünk, hadd csorogjon a nyálunk....:)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat