KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61894 IMI80 2008-05-20
Az nektek nem lenne zavaró????
Az nektek nem lenne zavaró????
#61893 Christee 2008-05-20

#61892 Pöpi 2008-05-20
Iminek volt egy másik felhasználóneve is, nem Imiii vagy vmi ilyesmi. Garázdálkodj csak nyugodtan :)
Iminek volt egy másik felhasználóneve is, nem Imiii vagy vmi ilyesmi. Garázdálkodj csak nyugodtan :)
#61890 IMI80 2008-05-20
Christee és Pöpi! Köszi, hogy bejelöltetek iwiw-en. Már vissza is jelöltelek mindkettõtöket. :D Most már lassan nekem is kell csinálnom egy felhasználó nevet, és nem kellene mindig garázdálkodnom az Imiével. :D:D:D Móni
Christee és Pöpi! Köszi, hogy bejelöltetek iwiw-en. Már vissza is jelöltelek mindkettõtöket. :D Most már lassan nekem is kell csinálnom egy felhasználó nevet, és nem kellene mindig garázdálkodnom az Imiével. :D:D:D Móni
#61889 Christee 2008-05-20
Milyen árulkodó jelek :?: ?Ja :!: !Ott mondjuk írva is vagyon Békási mivoltom! :lol: Mind a két oldalamat láttad már? :?: Akkor max csak én fogok elsétálni melletted,aztán ordibálhatsz nekem. :D :lol:
Milyen árulkodó jelek :?: ?Ja :!: !Ott mondjuk írva is vagyon Békási mivoltom! :lol: Mind a két oldalamat láttad már? :?: Akkor max csak én fogok elsétálni melletted,aztán ordibálhatsz nekem. :D :lol:
#61888 Pöpi 2008-05-20
Hogy Kiszel Tündivel elrontottam az étvágyadat
Hogy Kiszel Tündivel elrontottam az étvágyadat
#61887 jowissa 2008-05-20
Lépek én mert sosem végzek. Este tali sziasztok ! :D
Lépek én mert sosem végzek. Este tali sziasztok ! :D
#61886 jowissa 2008-05-20
mit sajnálsz pöpi ?
mit sajnálsz pöpi ?
#61885 dadan 2008-05-20
Jahh, és sajna nem tudlak jelölni wiw-en, mert nem vfent (ill. csak egy kukucskálós regem van :) )
Jahh, és sajna nem tudlak jelölni wiw-en, mert nem vfent (ill. csak egy kukucskálós regem van :) )
#61884 Pöpi 2008-05-20
bocsi és sajnálom :)
bocsi és sajnálom :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..