KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61870 Christee 2008-05-20
Kali Orekszi!= Jó étvágyat! Jowissának! :lol:
Kali Orekszi!= Jó étvágyat! Jowissának! :lol:
#61869 jowissa 2008-05-20
Hello ebédidõ van. Hazajöttem valami csontot tenni a számba.
Hello ebédidõ van. Hazajöttem valami csontot tenni a számba.
#61868 IMI80 2008-05-20
Christee!!! Varga
Christee!!! Varga
#61867 Christee 2008-05-20
Nem a legjobb kép! :!: Egyébként nagyon elégedett voltam ezzel a szállással is! :!: Tiszta volt nagyon,semmi bogár! :!:
Nem a legjobb kép! :!: Egyébként nagyon elégedett voltam ezzel a szállással is! :!: Tiszta volt nagyon,semmi bogár! :!:
#61866 Pöpi 2008-05-20
Christee megõrülök, ha nem fogsz delfineket látni...muszály. Ez a kalózprogi 'fõ attrakciója' augusztusban:)
Christee megõrülök, ha nem fogsz delfineket látni...muszály. Ez a kalózprogi 'fõ attrakciója' augusztusban:)
#61865 Christee 2008-05-20
Milyen Móni a Mónid :?: ?Ha szabad kíváncsiskodni :?: ?Dadan! :!: Akkor tudom :!: !Tavaly arra a kosárpályára láttam,mert a Rena Hotelben laktam :!: !Legalábbis remélem jóra gondolok :!: !Hát nekem ami tuti,hogy megyek hajókázni Pöpivel,és megyek Athénba amibõl lehet 2 teljes nap lesz,péntek este le van dumálva Gold,és akkor már csak 7 disco marad! :D Na jó nem írom ide az egy hetemet,de aludni csak a buszon fogok,ahol képtelenség! :shock: :lol: Felrakom a képet a Rena Hotelrõl,hátha ismered! :!:
Milyen Móni a Mónid :?: ?Ha szabad kíváncsiskodni :?: ?Dadan! :!: Akkor tudom :!: !Tavaly arra a kosárpályára láttam,mert a Rena Hotelben laktam :!: !Legalábbis remélem jóra gondolok :!: !Hát nekem ami tuti,hogy megyek hajókázni Pöpivel,és megyek Athénba amibõl lehet 2 teljes nap lesz,péntek este le van dumálva Gold,és akkor már csak 7 disco marad! :D Na jó nem írom ide az egy hetemet,de aludni csak a buszon fogok,ahol képtelenség! :shock: :lol: Felrakom a képet a Rena Hotelrõl,hátha ismered! :!:
#61863 Pöpi 2008-05-20
:D
:D
#61862 IMI80 2008-05-20
Köszi, a bejelölést
Köszi, a bejelölést
#61861 IMI80 2008-05-20
nem fog haragudni !!!!! Csak nyugodtan
nem fog haragudni !!!!! Csak nyugodtan
#61860 Pöpi 2008-05-20
Én meg nem is Paraliára megyek...nem is tudom mit keresek ezen a fórumon...:) Én tényleg csak dolgozni megyek át oda... Mónit önkényesen bejelöltem iwiw-en :)
Én meg nem is Paraliára megyek...nem is tudom mit keresek ezen a fórumon...:) Én tényleg csak dolgozni megyek át oda... Mónit önkényesen bejelöltem iwiw-en :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!