KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61705 jowissa 2008-05-19
Csöpp és Pöpi . Most mit küldjön és ki ?
Csöpp és Pöpi . Most mit küldjön és ki ?
#61704 Ildikó90 2008-05-19
Jézus...Küldöm küldöm..de azt írja h kb 25 a feltöltés..:D Mi lesz ebbõl:$
Jézus...Küldöm küldöm..de azt írja h kb 25 a feltöltés..:D Mi lesz ebbõl:$
#61703 Pöpi 2008-05-19
Sziasztok! Eddig tanultam, de most feladtam, csak hugim van a gépnél. Bármit lehet küldeni nekem is seyjudith@freemail.hu (ennyit az inkognitóról...)
Sziasztok! Eddig tanultam, de most feladtam, csak hugim van a gépnél. Bármit lehet küldeni nekem is seyjudith@freemail.hu (ennyit az inkognitóról...)
#61702 turbo 2008-05-19
Ingyenes és gyors képfeltöltésre: www.imageshack.us Ja és egy trükk PAINT/KÉP/NYUJTÁS-DÖNTÉS ezzel ugy méretezhetsz képet hogy ha mondjuk 95%ra méretezed akkor a kép pixel mérete alig változik de a memória mérete 20%!!!-ra esik vissza! Kis fórumsegédlet...
Ingyenes és gyors képfeltöltésre: www.imageshack.us Ja és egy trükk PAINT/KÉP/NYUJTÁS-DÖNTÉS ezzel ugy méretezhetsz képet hogy ha mondjuk 95%ra méretezed akkor a kép pixel mérete alig változik de a memória mérete 20%!!!-ra esik vissza! Kis fórumsegédlet...
#61700 Csöppvagyok 2008-05-19
csoppvagyok@freemail.hu Elõre is köszönöm :oops: Amúgy mi is egy idõben leszünk kb Paralián :)
csoppvagyok@freemail.hu Elõre is köszönöm :oops: Amúgy mi is egy idõben leszünk kb Paralián :)
#61699 Ildikó90 2008-05-19
Az a baj hogy nagyon romlik a kép minõsége a kicsinyitéssel..lehet nem töltöm fel..vagy akit érdekel adja meg a mail címét és küldöm tömöritve:)
Az a baj hogy nagyon romlik a kép minõsége a kicsinyitéssel..lehet nem töltöm fel..vagy akit érdekel adja meg a mail címét és küldöm tömöritve:)
#61698 Csöppvagyok 2008-05-19
Jájj,mi van itt :D Huuu,turbo ezek a képek állati jóóók :) Szinte odaképzeltem magam a bulibaaaa :oops:
Jájj,mi van itt :D Huuu,turbo ezek a képek állati jóóók :) Szinte odaképzeltem magam a bulibaaaa :oops:
#61697 Ildikó90 2008-05-19
Ajaj..most látom kicsinyiteni is kéne..akkor ez ma már nem lesz meg:(
Ajaj..most látom kicsinyiteni is kéne..akkor ez ma már nem lesz meg:(
#61696 jowissa 2008-05-19
Bryam Melik apartmany ?
Bryam Melik apartmany ?
#61695 Ildikó90 2008-05-19
NA! Sikeresen kiválogattam a képeket:) még lehet ma megprobálom feltenni! Legyetek türelemmel:)
NA! Sikeresen kiválogattam a képeket:) még lehet ma megprobálom feltenni! Legyetek türelemmel:)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..