KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61694 Adri87 2008-05-19
A Manos-ban leszünk! Már nagyon nagyon várom! Eddig csak jókat hallottam róla! :D
A Manos-ban leszünk! Már nagyon nagyon várom! Eddig csak jókat hallottam róla! :D
#61693 jowissa 2008-05-19
Adri ! Melik apartmany ?
Adri ! Melik apartmany ?
#61692 bryam 2008-05-19
Pöpi belemerült a tanulásba? Romjait akartam írni, mintha ráéreztem volna a fotód témájára!
Pöpi belemerült a tanulásba? Romjait akartam írni, mintha ráéreztem volna a fotód témájára!
#61691 jowissa 2008-05-19
A tulajról van még képem de a személyiségi jogok... nem merem feldobni
A tulajról van még képem de a személyiségi jogok... nem merem feldobni
#61690 Adri87 2008-05-19
Sziasztok! Hát Ti nem semmik vagytok! 2 napig nem olvastam a fórumot vizsgáim miatt és kb 40 oldalt kellett visszaolvasnom! :D Pörögnek az események rendesen! :D Jowissa! Mi júli. 15-29ig leszünk kint. (Ebben nincs bent az utazási idõ.) Nagyon jó képeket raktok fel! Csak így tovább! :D Remélem nem sokára (vizsgák, szigorlatok után) én is része leszek a Kis Hellász-lakók családjának és nem csak csendben olvasgatom beszélgetéseket! :D Mindenkinek sok sikert a vizsgákhoz és kellemes tervezgetést a nyárra! Adri
Sziasztok! Hát Ti nem semmik vagytok! 2 napig nem olvastam a fórumot vizsgáim miatt és kb 40 oldalt kellett visszaolvasnom! :D Pörögnek az események rendesen! :D Jowissa! Mi júli. 15-29ig leszünk kint. (Ebben nincs bent az utazási idõ.) Nagyon jó képeket raktok fel! Csak így tovább! :D Remélem nem sokára (vizsgák, szigorlatok után) én is része leszek a Kis Hellász-lakók családjának és nem csak csendben olvasgatom beszélgetéseket! :D Mindenkinek sok sikert a vizsgákhoz és kellemes tervezgetést a nyárra! Adri
#61689 bryam 2008-05-19
Oké, addig hamar eltakarítom a vacsi reomjait! :roll:
Oké, addig hamar eltakarítom a vacsi reomjait! :roll:
#61688 jowissa 2008-05-19
Sajna szobakép nem lett csak olyan bombatámadásos ( egy szobában 3 pasi ). Nem merem feltenni. A konyháról viszont van. Ott is van pici rumli de nem sok ( feltehetõen nem sokat tartózkodtunk ott, csak a hûtõig mentünk a sörért :D )
Sajna szobakép nem lett csak olyan bombatámadásos ( egy szobában 3 pasi ). Nem merem feltenni. A konyháról viszont van. Ott is van pici rumli de nem sok ( feltehetõen nem sokat tartózkodtunk ott, csak a hûtõig mentünk a sörért :D )
#61686 turbo 2008-05-19

#61685 jowissa 2008-05-19
Na mindjárt bekapcsolom a másik gépet és lopkodok róla fotót.
Na mindjárt bekapcsolom a másik gépet és lopkodok róla fotót.
#61684 Ildikó90 2008-05-19
Ati! köszönöm szépen!Nagyon jók a térképek:)
Ati! köszönöm szépen!Nagyon jók a térképek:)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat