KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61346 Pöpi 2008-05-18
A téma újra Paralia :)
A téma újra Paralia :)
#61345 geot 2008-05-18
Kedves hölgyek és urak! A csetelést és az offolást kérjük, a megfelelõ helyen tegyétek meg. :wink: Köszönettel: egy modi (akinek ez a dolga, bocs mindenkitõl)
Kedves hölgyek és urak! A csetelést és az offolást kérjük, a megfelelõ helyen tegyétek meg. :wink: Köszönettel: egy modi (akinek ez a dolga, bocs mindenkitõl)
#61344 IMI80 2008-05-18
sziasztok mindenkinek egy kis késéssel, de vagyok
sziasztok mindenkinek egy kis késéssel, de vagyok
#61343 bryam 2008-05-18
Gondolod, hogy belemerültek? :lol: :lol: :lol: bryam
Gondolod, hogy belemerültek? :lol: :lol: :lol: bryam
#61341 Pöpi 2008-05-18
Lehet pont randiznak...
Lehet pont randiznak...
#61340 bryam 2008-05-18
Hû, ha! Akkor Neked is sok vagonnal, Pöpi Neked is, azért írd meg, ha mész államvizsgázni! Nem irigyellek Bennetek! bryam Ja! Elmúlt 21 óra és nincsenek a fiúk! Ha így randiznak??? :roll: bryam
Hû, ha! Akkor Neked is sok vagonnal, Pöpi Neked is, azért írd meg, ha mész államvizsgázni! Nem irigyellek Bennetek! bryam Ja! Elmúlt 21 óra és nincsenek a fiúk! Ha így randiznak??? :roll: bryam
#61339 IMI80 2008-05-18
Drágám!!! Légyszi lépj fel MSN-re. IMÁDLAK!!4 :D
Drágám!!! Légyszi lépj fel MSN-re. IMÁDLAK!!4 :D
#61338 Pöpi 2008-05-18
Hú, cefetül állok...Remélem neked menni fog a vizsga. 3. tételnél tartok. Az az igazság, hogy eddig pihentem is, kialudtam magam, meg már dolgozni sem megyek. Sok sikert Móni!
Hú, cefetül állok...Remélem neked menni fog a vizsga. 3. tételnél tartok. Az az igazság, hogy eddig pihentem is, kialudtam magam, meg már dolgozni sem megyek. Sok sikert Móni!
#61337 bryam 2008-05-18
Tudom, hogy Neked nem fáradtság, mert kimerítõen megadsz minden infót, mellette élvezed is! Mi meg nagyon örülünk neki! Ha kimész dolgozni, ott is fel tudsz jönni a fórumra? Mert nagyon hiányoznál! :( bryam
Tudom, hogy Neked nem fáradtság, mert kimerítõen megadsz minden infót, mellette élvezed is! Mi meg nagyon örülünk neki! Ha kimész dolgozni, ott is fel tudsz jönni a fórumra? Mert nagyon hiányoznál! :( bryam
#61336 IMI80 2008-05-18
Pöpi! Hogy haladsz a tanulással?? Én holnap megyek szigorlatozni, de mintha semmi sem tudnék. Házavató!!! Hol és mikor??? :D Móni
Pöpi! Hogy haladsz a tanulással?? Én holnap megyek szigorlatozni, de mintha semmi sem tudnék. Házavató!!! Hol és mikor??? :D Móni

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..