KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61258 IMI80 2008-05-18
Látom Ati belendült!!!! :D :D :D :D Csak így továbbb!!!!!! Sokasodjatok képeke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom Ati belendült!!!! :D :D :D :D Csak így továbbb!!!!!! Sokasodjatok képeke!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
#61257 jowissa 2008-05-18
Ákom-bákom betûk tömkelege:
Ákom-bákom betûk tömkelege:
#61256 jowissa 2008-05-18
Na ez mit is akar most mondani ?
Na ez mit is akar most mondani ?
#61255 jowissa 2008-05-18

#61254 jowissa 2008-05-18
Két utcarészlet:
Két utcarészlet:
#61253 jowissa 2008-05-18
A szekeres étterem : remélem errõl van szó
A szekeres étterem : remélem errõl van szó
#61252 IMI80 2008-05-18
Remélem, estére lesznek új képek fent. Nagyon jó lenne. Olyan jó nézegetni, aztán majd élõben....
Remélem, estére lesznek új képek fent. Nagyon jó lenne. Olyan jó nézegetni, aztán majd élõben....
#61251 erici 2008-05-18
Most offolok. Ki kell kérdeznem a lányomtól a kémiát. Már délelõtt is nekiálltunk, de a hintaágyban elkeztünk Paráliáról beszélgetni. Nagy raffia ez a lány, tudja, hogy mivel tudja elterelni a figyelmemet. Józsiéknál volt tavaly a Matyi és a hegedûs, utána meg a Gönczi Gábor az együttesével. Nagyot mulattunk ... No Pá Mindenkinek! Tényleg megyek tanulni....
Most offolok. Ki kell kérdeznem a lányomtól a kémiát. Már délelõtt is nekiálltunk, de a hintaágyban elkeztünk Paráliáról beszélgetni. Nagy raffia ez a lány, tudja, hogy mivel tudja elterelni a figyelmemet. Józsiéknál volt tavaly a Matyi és a hegedûs, utána meg a Gönczi Gábor az együttesével. Nagyot mulattunk ... No Pá Mindenkinek! Tényleg megyek tanulni....
#61250 Pöpi 2008-05-18
én most lépek, mert a Húgom azt mondta elég volt belõlem, most neki kella gép. Este majd megnézem mit írtatok!
én most lépek, mert a Húgom azt mondta elég volt belõlem, most neki kella gép. Este majd megnézem mit írtatok!
#61249 Pöpi 2008-05-18
Tudom merre van, köszi; csak bíztatom jowissat!
Tudom merre van, köszi; csak bíztatom jowissat!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..