KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61214 erici 2008-05-18
Elmondása szerint nem volt kissebb nála. A Csabi gyerek kb. 180 cm.
Elmondása szerint nem volt kissebb nála. A Csabi gyerek kb. 180 cm.
#61213 erici 2008-05-18
Pöpi! Hol érdemes szerinted tengeri herkentyût ennem Parálián? Én tavaly , ha jól emlékszem kimondottan egy olyan helyre ültem be elõször, ahol ezekkel foglalkoztak, de volt sokkal szerényebb hely is, ahol finomabbak voltak a tengeri kaják.
Pöpi! Hol érdemes szerinted tengeri herkentyût ennem Parálián? Én tavaly , ha jól emlékszem kimondottan egy olyan helyre ültem be elõször, ahol ezekkel foglalkoztak, de volt sokkal szerényebb hely is, ahol finomabbak voltak a tengeri kaják.
#61212 Pöpi 2008-05-18
Neeeeeeeeeee! Komolyan? Sztem akkor max vmi pici cápa lehetett, merta nagy fehér aa hideg vizet szereti...Vagy delfin,csak morcos hangulatban volt. Egyébként most április végén láttam, hogy egy kb 30 cm átmérõjû ráját rángatnak ki a vízbõl Olympic B-en, arról sem tudtam, hogy leledzik ott ilyesmi. szerencsére az én unokatesóm nem olyan jó úszó...
Neeeeeeeeeee! Komolyan? Sztem akkor max vmi pici cápa lehetett, merta nagy fehér aa hideg vizet szereti...Vagy delfin,csak morcos hangulatban volt. Egyébként most április végén láttam, hogy egy kb 30 cm átmérõjû ráját rángatnak ki a vízbõl Olympic B-en, arról sem tudtam, hogy leledzik ott ilyesmi. szerencsére az én unokatesóm nem olyan jó úszó...
#61211 IMI80 2008-05-18
itt nagyon jó csapat van és így az élet is jót!!!!!!!!!!!!!
itt nagyon jó csapat van és így az élet is jót!!!!!!!!!!!!!
#61210 erici 2008-05-18
Pöpi! Unokatesóm beúszott jó messzire Nei Porinál és igazi cápát látott(szerinte). Jól be is rezelt, azt se tudta, hogy ússzon kifelé.
Pöpi! Unokatesóm beúszott jó messzire Nei Porinál és igazi cápát látott(szerinte). Jól be is rezelt, azt se tudta, hogy ússzon kifelé.
#61209 Pöpi 2008-05-18
Igyekszünk megtenni minden tõlünk telhetõt...
Igyekszünk megtenni minden tõlünk telhetõt...
#61208 erici 2008-05-18
Sziasztok! Most végeztem a visszaolvasással és képnézegetéssel. Itt aztán van élet!
Sziasztok! Most végeztem a visszaolvasással és képnézegetéssel. Itt aztán van élet!
#61207 Pöpi 2008-05-18
ki vele Ati! Én is kiadom itt a titkaimat...
ki vele Ati! Én is kiadom itt a titkaimat...
#61206 Pöpi 2008-05-18
Dehogynem... Szerintem totál dinkának tart. De a legnagyobbakat akkor nevet, mikor parkolok. De azona szomszédok is szoktak :)
Dehogynem... Szerintem totál dinkának tart. De a legnagyobbakat akkor nevet, mikor parkolok. De azona szomszédok is szoktak :)
#61204 jowissa 2008-05-18
Amúgy nekem is van egy kis történetem ami titok :oops: :oops: :oops:
Amúgy nekem is van egy kis történetem ami titok :oops: :oops: :oops:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..