KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61161 Pöpi 2008-05-18
Akkor Bob is megvan :) Nem hiába haverok.
Akkor Bob is megvan :) Nem hiába haverok.
#61160 Pöpi 2008-05-18
Aludj néha Ati, mert már nagyon fáradt vagy...:):) Perzse nekem nagyon bejön ez a jókedvcsinálós hangulatod. Szegény meghalt, mi meg itt röhögünk rajta...Bár lenne egy döglött medúzád is otthon...
Aludj néha Ati, mert már nagyon fáradt vagy...:):) Perzse nekem nagyon bejön ez a jókedvcsinálós hangulatod. Szegény meghalt, mi meg itt röhögünk rajta...Bár lenne egy döglött medúzád is otthon...
#61159 jowissa 2008-05-18
Nem fogjátok elhinni, de van szivacsom is paraliáról... :shock:
Nem fogjátok elhinni, de van szivacsom is paraliáról... :shock:
#61158 dadan 2008-05-18
Márcsak egy szivacs kell, és lehet forgatni a Spongya Bob Kockanadrág 'kalandjai' következõ részét :)
Márcsak egy szivacs kell, és lehet forgatni a Spongya Bob Kockanadrág 'kalandjai' következõ részét :)
#61157 Pöpi 2008-05-18
Dadan erre harapott rá, hát legyen Patrick. Idén hozhatnál mellé egy Spongya Bob-ot is :)
Dadan erre harapott rá, hát legyen Patrick. Idén hozhatnál mellé egy Spongya Bob-ot is :)
#61156 jowissa 2008-05-18
Akkor majd állítok ki neki születési anyakönyvi kivonatot, Pöpi meg lefordítja görögre, hogy hivatalos legyen! Vagy ez nem születik hanem osztódik ? Akkor egy osztódási anyakönyvi kivonatot. Vagy petébõl kel ki, akkor egy petélési-kikelési anyakönyvi kivonatot :D :D
Akkor majd állítok ki neki születési anyakönyvi kivonatot, Pöpi meg lefordítja görögre, hogy hivatalos legyen! Vagy ez nem születik hanem osztódik ? Akkor egy osztódási anyakönyvi kivonatot. Vagy petébõl kel ki, akkor egy petélési-kikelési anyakönyvi kivonatot :D :D
#61155 jowissa 2008-05-18
Jól értem ? Legyen Patrick ( vagy hogy kell leirni )
Jól értem ? Legyen Patrick ( vagy hogy kell leirni )
#61154 dadan 2008-05-18
Jahh és Ati, kössz a jó kedvet :)
Jahh és Ati, kössz a jó kedvet :)
#61153 Pöpi 2008-05-18
Akkor innentõl kezdve minden évben, május 18-án megemlékezünk a hõs Patrick-ról, aki elszenvedte a tarisznyarák támadását. Fél perces néma csenddel adózzunk Patrick emlékének...
Akkor innentõl kezdve minden évben, május 18-án megemlékezünk a hõs Patrick-ról, aki elszenvedte a tarisznyarák támadását. Fél perces néma csenddel adózzunk Patrick emlékének...
#61152 dadan 2008-05-18
Mindig a nagyobb a nyerõ........ :)
Mindig a nagyobb a nyerõ........ :)

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!