KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61151 jowissa 2008-05-18
Honnan lehet tudni hogy fiu, lány vagy meleg ?
Honnan lehet tudni hogy fiu, lány vagy meleg ?
#61150 jowissa 2008-05-18
Tényleg, neve még nincs neki. Hát adjunk tippeket, és megszavazzuk a fórumfüggõkkel ! Nem volt nagy harc, de megpróbált felém csípni az ollójával, csak beismerte a fölényem... :D
Tényleg, neve még nincs neki. Hát adjunk tippeket, és megszavazzuk a fórumfüggõkkel ! Nem volt nagy harc, de megpróbált felém csípni az ollójával, csak beismerte a fölényem... :D
#61149 dadan 2008-05-18
Tuti a Patrick a nyerõ! Egy csillagnak mi más neve is lehetne?
Tuti a Patrick a nyerõ! Egy csillagnak mi más neve is lehetne?
#61148 Pöpi 2008-05-18
De durvaaaaaaaaaaaaaaa. Bocsi,de én nevetek rajta :) Persze mélységesen együttérzek veled.
De durvaaaaaaaaaaaaaaa. Bocsi,de én nevetek rajta :) Persze mélységesen együttérzek veled.
#61147 dadan 2008-05-18
Komoly, tuti hogy nagy harc volt. Remélem azért nem sérültél meg, ill. a hadi veszteség sem volt számottetvõ :)
Komoly, tuti hogy nagy harc volt. Remélem azért nem sérültél meg, ill. a hadi veszteség sem volt számottetvõ :)
#61146 Pöpi 2008-05-18
Szerintem addig írjunk ki egy pályázatot és nevezzük el. Mit szóltok a Stelioshoz? ha fiú persze, mert ha lány, akkor inkább Stella. Lehetne esetleg Patrik is...
Szerintem addig írjunk ki egy pályázatot és nevezzük el. Mit szóltok a Stelioshoz? ha fiú persze, mert ha lány, akkor inkább Stella. Lehetne esetleg Patrik is...
#61145 jowissa 2008-05-18
És közelebbrõl :D :D :D :
És közelebbrõl :D :D :D :
#61144 dadan 2008-05-18
No merre van az a híres, nevezetes, 5 karból 2 hiányos, saját felfedezettségû, plankton fogyasztó, kézbõl kiesett mégis túlte, talán még hulló is nevezhetõ , tengeri élõlény megkövesedett szárazföldi maradványa? :)
No merre van az a híres, nevezetes, 5 karból 2 hiányos, saját felfedezettségû, plankton fogyasztó, kézbõl kiesett mégis túlte, talán még hulló is nevezhetõ , tengeri élõlény megkövesedett szárazföldi maradványa? :)
#61143 jowissa 2008-05-18
A kiscsillagom: :D
A kiscsillagom: :D
#61142 IMI80 2008-05-18
Ati várjuk!!!!!
Ati várjuk!!!!!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..