KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61103 Pöpi 2008-05-18
Valahogy mindenképpen kimegyek, csak (leginkább) anyagilag nem volt betervezve egy plusz ingázás... Imi tündérek vagytok, ne fenyegetõzz, gyertek! Ajándékot pedig nem ér hozni, én leszek a 'vendéglátó', úgyhogy én foglak titeket megörvendeztetni fincsi kis görög borral, vagy pálinkával vagy nemtommivel. Ati is tutira bírja majd a páleszt, a képeibõl kiindulva...
Valahogy mindenképpen kimegyek, csak (leginkább) anyagilag nem volt betervezve egy plusz ingázás... Imi tündérek vagytok, ne fenyegetõzz, gyertek! Ajándékot pedig nem ér hozni, én leszek a 'vendéglátó', úgyhogy én foglak titeket megörvendeztetni fincsi kis görög borral, vagy pálinkával vagy nemtommivel. Ati is tutira bírja majd a páleszt, a képeibõl kiindulva...
#61102 jowissa 2008-05-18
Nem nincs panda mackó, még a közelben sem, és eddig senki sem látott. Csak megpróbáltam. Sose lehet tudni. :D
Nem nincs panda mackó, még a közelben sem, és eddig senki sem látott. Csak megpróbáltam. Sose lehet tudni. :D
#61101 IMI80 2008-05-18
Szia Pöpi!!! Remélem sikerül. Kint biztos meg fogunk látogatni és viszünk meglepit is!!!!!!!! Imi
Szia Pöpi!!! Remélem sikerül. Kint biztos meg fogunk látogatni és viszünk meglepit is!!!!!!!! Imi
#61100 Pöpi 2008-05-18
panda mackót????????? Csak nem valami megdöbbentõ képet akarsz feltölteni?
panda mackót????????? Csak nem valami megdöbbentõ képet akarsz feltölteni?
#61099 jowissa 2008-05-18
Pöpi, mindig ez van. Az ember eltervezi és a utólsó percen borul minden
Pöpi, mindig ez van. Az ember eltervezi és a utólsó percen borul minden
#61098 Pöpi 2008-05-18
Ha eltévedek Paralián titeket folak hívni útbaigazításért :):):)
Ha eltévedek Paralián titeket folak hívni útbaigazításért :):):)
#61097 jowissa 2008-05-18
Azokat kérdezem akik már jártak paralián hogy láttak e panda mackót a parton ?
Azokat kérdezem akik már jártak paralián hogy láttak e panda mackót a parton ?
#61096 Pöpi 2008-05-18
Sziasztok! Kérlek szorítsatok nekem, hogy a Németh travelnek legyen szabad helye június 15-re...Talán õk visszavisznek engem Görögbe... Megõrülök, mindent szépen elterveztem, és az utlsó elõtti héten borul minden...
Sziasztok! Kérlek szorítsatok nekem, hogy a Németh travelnek legyen szabad helye június 15-re...Talán õk visszavisznek engem Görögbe... Megõrülök, mindent szépen elterveztem, és az utlsó elõtti héten borul minden...
#61095 IMI80 2008-05-18
Szûz is megvan nekem, akkor az kimaradt, bocsi
Szûz is megvan nekem, akkor az kimaradt, bocsi
#61094 IMI80 2008-05-18
A képek nagyon jók!!!!! Nagyon remélem, hogy ma is beindultok rendesen és megszortok minket képpel. Sajnos én még nem rendelkezem, de majd augusztusban mikor megjövõk én is nyomatni fogom a képeket :lol: :lol: :lol: :lol: Imi
A képek nagyon jók!!!!! Nagyon remélem, hogy ma is beindultok rendesen és megszortok minket képpel. Sajnos én még nem rendelkezem, de majd augusztusban mikor megjövõk én is nyomatni fogom a képeket :lol: :lol: :lol: :lol: Imi

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat