KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61047 jowissa 2008-05-18
Térkép elküldve, szóljon aki nem kapta meg. Nem lett nagyon híres, nem vagyok topográfus ( sõt úgy éreztem szopográfus vagyok :D ). Remélem tudjátok használni. A paralian belül lévõ dolgokat értelemszerûen nem tudtam ezen jelölni !
Térkép elküldve, szóljon aki nem kapta meg. Nem lett nagyon híres, nem vagyok topográfus ( sõt úgy éreztem szopográfus vagyok :D ). Remélem tudjátok használni. A paralian belül lévõ dolgokat értelemszerûen nem tudtam ezen jelölni !
#61046 Csöppvagyok 2008-05-18
Hát,holnap majd mire végigolvassák... :D Én minden este úgy alszok el,h azt gondolom,h Paralián vagyok már :oops:
Hát,holnap majd mire végigolvassák... :D Én minden este úgy alszok el,h azt gondolom,h Paralián vagyok már :oops:
#61045 jowissa 2008-05-18
10 perc és küldöm a térképet
10 perc és küldöm a térképet
#61044 jowissa 2008-05-18
Kit úntatsz ? Mindenki alszik, és Paraliáról álmodik. Csak mi vagyunk még ébren.
Kit úntatsz ? Mindenki alszik, és Paraliáról álmodik. Csak mi vagyunk még ébren.
#61043 Csöppvagyok 2008-05-18
Huh,hát ahogy gondolod :D Nekem mindegy,mennyit eszel,csak menjünk :D Jaaa,mi egy idõpontban leszünk ott amúgy :D Najó,ne untassuk a többieket. :oops:
Huh,hát ahogy gondolod :D Nekem mindegy,mennyit eszel,csak menjünk :D Jaaa,mi egy idõpontban leszünk ott amúgy :D Najó,ne untassuk a többieket. :oops:
#61042 jowissa 2008-05-18
Minden így ahogy mondod. Csak egy reggeli gyros helyett 3 reggeli gyros :D :D
Minden így ahogy mondod. Csak egy reggeli gyros helyett 3 reggeli gyros :D :D
#61041 Csöppvagyok 2008-05-18
Hát...én is így gondoltam :D Kezdenénk Cocussal,aztán egy kis Gold,aztán egy kis éjszakai fürdõzés,napfelkelte,egy reggeli gyros...ennyi elég lenne nekem most :D
Hát...én is így gondoltam :D Kezdenénk Cocussal,aztán egy kis Gold,aztán egy kis éjszakai fürdõzés,napfelkelte,egy reggeli gyros...ennyi elég lenne nekem most :D
#61040 jowissa 2008-05-18
Én veled tartok. Annyi a baj velem, hogy én most szeretnék indulni :D
Én veled tartok. Annyi a baj velem, hogy én most szeretnék indulni :D
#61038 Csöppvagyok 2008-05-18
Hát nem...nekem is küldesz dolgokat? :oops: csoppvagyok@freemail.hu Köszönöm :) Most akkor mi legyen velem?:D Elugranék Paraliára egy jó kis partyra!Ki tart velem?:D
Hát nem...nekem is küldesz dolgokat? :oops: csoppvagyok@freemail.hu Köszönöm :) Most akkor mi legyen velem?:D Elugranék Paraliára egy jó kis partyra!Ki tart velem?:D
#61037 jowissa 2008-05-18
Szia cukorfalat :D Nem tudsz aludni ?
Szia cukorfalat :D Nem tudsz aludni ?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat