KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61036 Csöppvagyok 2008-05-17
Tavaly én is az Elit II-ben voltam :) Idén meg Odyssia Apartman,a templom mellett :) Nincs túl meleg mostanság Paralián :o Van itt valaki?Én nem tudok aludni....
Tavaly én is az Elit II-ben voltam :) Idén meg Odyssia Apartman,a templom mellett :) Nincs túl meleg mostanság Paralián :o Van itt valaki?Én nem tudok aludni....
#61035 kobobe 2008-05-17
Szép Paráliás álmokat mindenkinek !
Szép Paráliás álmokat mindenkinek !
#61034 bryam 2008-05-17
Tényleg nagyon szépek! Követem Pöpit én is szép álmokat! bryam
Tényleg nagyon szépek! Követem Pöpit én is szép álmokat! bryam
#61033 kobobe 2008-05-17
Mi tavaly voltunk az Elit II-be :) és nagyon jó volt. Most a Capetansba leszünk...valahol közvetlen a parton van ,de nem tudom pontosan.
Mi tavaly voltunk az Elit II-be :) és nagyon jó volt. Most a Capetansba leszünk...valahol közvetlen a parton van ,de nem tudom pontosan.
#61032 kobobe 2008-05-17
Hajókiránduláson voltunk és kb. 10-15 km-re lehetett Paráliától az a hely, ahol nem udtam ellenálni és minden fajtából akartam egyet hazahozni, de a busz nem bírta volna el .
Hajókiránduláson voltunk és kb. 10-15 km-re lehetett Paráliától az a hely, ahol nem udtam ellenálni és minden fajtából akartam egyet hazahozni, de a busz nem bírta volna el .
#61031 Pöpi 2008-05-17
Õk az Elit II-ben lesznek majd, tavaly is ott voltak és meg voltak elégedve vele nagyon. Ti hol lesztek?
Õk az Elit II-ben lesznek majd, tavaly is ott voltak és meg voltak elégedve vele nagyon. Ti hol lesztek?
#61030 kobobe 2008-05-17
Mi is 21-tõl leszünk kinn:-)
Mi is 21-tõl leszünk kinn:-)
#61029 Pöpi 2008-05-17
Indulok aludni gyerekek, mindenkinek kalinihta! Ez volt az utolsó napom csodás munkahelyemen, hatalmas nagy megkönnyebbülés, hogy nem megyek oda mostanában...Ezt megünneplem egy kiadós alvással. És tuti Paraliáról fogok álmodni, még az se kell, hogy Ati szuggerálja nekem a képeit, az én fejem ezzel van kitapétázva belülrõl... Azért várom a képeket, holnap majd jól megnézem õket.
Indulok aludni gyerekek, mindenkinek kalinihta! Ez volt az utolsó napom csodás munkahelyemen, hatalmas nagy megkönnyebbülés, hogy nem megyek oda mostanában...Ezt megünneplem egy kiadós alvással. És tuti Paraliáról fogok álmodni, még az se kell, hogy Ati szuggerálja nekem a képeit, az én fejem ezzel van kitapétázva belülrõl... Azért várom a képeket, holnap majd jól megnézem õket.
#61028 bryam 2008-05-17
Hol jutottál hozzá ezekhez a gyönyörûségekhez? bryam
Hol jutottál hozzá ezekhez a gyönyörûségekhez? bryam
#61027 Pöpi 2008-05-17
:(
:(

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!