KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#61026 jowissa 2008-05-17
Hello most faroltak el a vendégek. A tengeri csillagos kép csak holnap lesz :( nem mentem haza anyumékhoz. a térképet most szerkesztem.
Hello most faroltak el a vendégek. A tengeri csillagos kép csak holnap lesz :( nem mentem haza anyumékhoz. a térképet most szerkesztem.
#61025 Pöpi 2008-05-17
Vicc, de utána Paraliára jönnek nászútra 21-én...Akár ott is tarthatnák a lagzit, mert mindenki Paralia funa családból..
Vicc, de utána Paraliára jönnek nászútra 21-én...Akár ott is tarthatnák a lagzit, mert mindenki Paralia funa családból..
#61023 kobobe 2008-05-17
Drukkolok neked Pöpi hogy ez is sikerüljön. Legfeljebb a lakoldalmat viszitek Göröge :-)
Drukkolok neked Pöpi hogy ez is sikerüljön. Legfeljebb a lakoldalmat viszitek Göröge :-)
#61022 Pöpi 2008-05-17
Hol vannak a képek Ati????Mikor pillanthatjuk meg féltve õrzött törött csillagodat?
Hol vannak a képek Ati????Mikor pillanthatjuk meg féltve õrzött törött csillagodat?
#61021 Pöpi 2008-05-17
Úgy néz ki kitaláltam hogyan fogok ingázni Paralia-Pécs között 10 napon belül háromszor úgy, hogy talán még a gatyám sem megy rá... De még megvárom a hétfõt, hogy leszervezzem, addig nem kiabálok el semmit...
Úgy néz ki kitaláltam hogyan fogok ingázni Paralia-Pécs között 10 napon belül háromszor úgy, hogy talán még a gatyám sem megy rá... De még megvárom a hétfõt, hogy leszervezzem, addig nem kiabálok el semmit...
#61019 jowissa 2008-05-17
Ha szeretnél töröltetni JOX a megfelelõ ember...
Ha szeretnél töröltetni JOX a megfelelõ ember...
#61018 jowissa 2008-05-17
Igaza van Pöpinek. img gombot nyomd meg , úgy hogy kijelölve legyen a link
Igaza van Pöpinek. img gombot nyomd meg , úgy hogy kijelölve legyen a link
#61017 kobobe 2008-05-17
Köszi ,de már feladtam a harcot csak nem tudom hogy lehetne törölni...
Köszi ,de már feladtam a harcot csak nem tudom hogy lehetne törölni...
#61016 Pöpi 2008-05-17
kobobén próbáltam segíteni, de nem jeleníti mega képet. Valami gebasz van vele....
kobobén próbáltam segíteni, de nem jeleníti mega képet. Valami gebasz van vele....
#61015 kobobe 2008-05-17
ez valahogy nem jött össze
ez valahogy nem jött össze

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..