KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#60912 IMI80 2008-05-17
ott akarok lenni, megbolondulok :!: :!: :!: :!: áááááááááááááá :!: :!: :!: :!:
ott akarok lenni, megbolondulok :!: :!: :!: :!: áááááááááááááá :!: :!: :!: :!:
#60911 Pöpi 2008-05-17
búvár szemcsi+ pipa+talp a Lidl-ben most 4500 Ft. Szerintem egész jó áron van, és nem néz ki gagyinak
búvár szemcsi+ pipa+talp a Lidl-ben most 4500 Ft. Szerintem egész jó áron van, és nem néz ki gagyinak
#60910 jowissa 2008-05-17
Szép esti kép. Szeretem ahogy este ki lehet ülni a tavernák, és cukrászdák, tengerparti oldalára ! Nem azt mondtam hogy szétbarmolod, csak ... mindegy feledd el. Szar a gépem.
Szép esti kép. Szeretem ahogy este ki lehet ülni a tavernák, és cukrászdák, tengerparti oldalára ! Nem azt mondtam hogy szétbarmolod, csak ... mindegy feledd el. Szar a gépem.
#60909 IMI80 2008-05-17
Búvárszemcsót és pipát is veszek úgy megyek ki, viszek mindent magammal még vízalatti egyszerhasználatós fényképezõt is Remélem sikerül jó képeket csinálni aztán beszkenelem és felteszem majd én is a képeket :lol: :lol:
Búvárszemcsót és pipát is veszek úgy megyek ki, viszek mindent magammal még vízalatti egyszerhasználatós fényképezõt is Remélem sikerül jó képeket csinálni aztán beszkenelem és felteszem majd én is a képeket :lol: :lol:
#60908 Ildikó90 2008-05-17
:) Nagyon nagy volt..csak a nyílt tengeren láttam ekkorákat..de kisodorta a víz:) Ugy vettem észre(és még sok másikat),hogy buvárkodtam kerestem a kincseket és egyszer csak félre nézek és ott egy hatalmas kék valami..hát gondolhatjátok hogy megijedtem..:D
:) Nagyon nagy volt..csak a nyílt tengeren láttam ekkorákat..de kisodorta a víz:) Ugy vettem észre(és még sok másikat),hogy buvárkodtam kerestem a kincseket és egyszer csak félre nézek és ott egy hatalmas kék valami..hát gondolhatjátok hogy megijedtem..:D
#60907 Pöpi 2008-05-17
Háát jó, Ati kérésére szétbarmoloma fórumot megint...Ez egy éjszakai kép Paraliáról, és szerintem SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!
Háát jó, Ati kérésére szétbarmoloma fórumot megint...Ez egy éjszakai kép Paraliáról, és szerintem SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!
#60906 dadan 2008-05-17
Olyan mint egy, nagy, kék karfiol
Olyan mint egy, nagy, kék karfiol
#60905 jowissa 2008-05-17
Ildikó azért a háttérben a rákos képen ott van ám a búvárszemcsó :D :D
Ildikó azért a háttérben a rákos képen ott van ám a búvárszemcsó :D :D
#60904 IMI80 2008-05-17
Ez a medúza nagyon tetszik csodás lény
Ez a medúza nagyon tetszik csodás lény
#60903 dadan 2008-05-17
Ildi, Ez naon kiru kép :)
Ildi, Ez naon kiru kép :)