KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#60171 Csöppvagyok 2008-05-12
Nincsmit =) Jowissa várom a képedet =)
Nincsmit =) Jowissa várom a képedet =)
#60170 Asteri 2008-05-12
Köszi Csöppvagyok! Igen, én is így gondoltam. Ismerõsnek tûnt, pedig 2000-ben voltam Parálián :-)
Köszi Csöppvagyok! Igen, én is így gondoltam. Ismerõsnek tûnt, pedig 2000-ben voltam Parálián :-)
#60169 Csöppvagyok 2008-05-12
A templommal szemben van,de nem közvetlenül szemben,kicsit tovább kell menni,a sarkon van :)
A templommal szemben van,de nem közvetlenül szemben,kicsit tovább kell menni,a sarkon van :)
#60167 jowissa 2008-05-12
Szia Csöpp ! Ez a gyros a tengerpartra merõleges utcán van ami Katerinibe vezet ?
Szia Csöpp ! Ez a gyros a tengerpartra merõleges utcán van ami Katerinibe vezet ?
#60166 Asteri 2008-05-12
Szia Csöppvagyok! Ez a gyros-os, nem a templommal van szemben? Asteri
Szia Csöppvagyok! Ez a gyros-os, nem a templommal van szemben? Asteri
#60165 jowissa 2008-05-12
mindjárt beteszem az én kedven gyros-ozómat
mindjárt beteszem az én kedven gyros-ozómat
#60163 Csöppvagyok 2008-05-12
A kedvenc gyrosozónk :) Belejöttem a képfeltöltésbe,elkapott a hév,bocsánat :oops:
A kedvenc gyrosozónk :) Belejöttem a képfeltöltésbe,elkapott a hév,bocsánat :oops:
#60161 Csöppvagyok 2008-05-12
Ez a Hoola Hoop,csak kicsit sötét a kép!
Ez a Hoola Hoop,csak kicsit sötét a kép!
#60160 Christee 2008-05-12
IMI :!: !Én Grand Toursal megyek,tavaly Campus Clubbal mentem,de az is nagyon jó volt :!: !Móni!Én ezeket a helyeket ismerem! :!: 1. Cocus 2. Gold, 3. De Luxe 4. Habana 5. Hoola-hopp, 6. Litohorou a 7. Trocadero.. olyan, mint a Cocus. 8. Omilos. Nekem is csak Cocusról és Goldról van képem,meg egy a Habanáról kívûlrõl!Ha 23 és 24 óra között Cocusba érsz,akkor ingyen koktél vár :wink: !Ez persze gondolom nem csak ott van,de ezt biztosra tudom! :lol: :D Ja és még van a Menta Bar is! :!:
IMI :!: !Én Grand Toursal megyek,tavaly Campus Clubbal mentem,de az is nagyon jó volt :!: !Móni!Én ezeket a helyeket ismerem! :!: 1. Cocus 2. Gold, 3. De Luxe 4. Habana 5. Hoola-hopp, 6. Litohorou a 7. Trocadero.. olyan, mint a Cocus. 8. Omilos. Nekem is csak Cocusról és Goldról van képem,meg egy a Habanáról kívûlrõl!Ha 23 és 24 óra között Cocusba érsz,akkor ingyen koktél vár :wink: !Ez persze gondolom nem csak ott van,de ezt biztosra tudom! :lol: :D Ja és még van a Menta Bar is! :!:
#60159 Csöppvagyok 2008-05-12
Ez Gold belseje,olyan szééép :) Köszönöm jowissa,nagyon rendes vagy :)
Ez Gold belseje,olyan szééép :) Köszönöm jowissa,nagyon rendes vagy :)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat