KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#59628 Pöpi 2008-05-07
Jól tetted, én se fizettem volna be... Ez legalább 40 gyros ára...
Jól tetted, én se fizettem volna be... Ez legalább 40 gyros ára...
#59627 jowissa 2008-05-07
hello engem már büntettek meg sisak nélkül, robogóval. minden egyéb szabályos volt. 83 euro. Azt mondtam nem fogom befizetni mert nincs már ennyi pénzem. Erre azt mondta a rendõr hogy nem engednek ki az országból ha nem fizetem be ( mégegy indok hogy ne fizessem be hihi :D ) Nem is fizettem be. ez 2 éve volt azóta semmi.
hello engem már büntettek meg sisak nélkül, robogóval. minden egyéb szabályos volt. 83 euro. Azt mondtam nem fogom befizetni mert nincs már ennyi pénzem. Erre azt mondta a rendõr hogy nem engednek ki az országból ha nem fizetem be ( mégegy indok hogy ne fizessem be hihi :D ) Nem is fizettem be. ez 2 éve volt azóta semmi.
#59622 IMI80 2008-05-07
Köszönöm
Köszönöm
#59621 kobobe 2008-05-07
Kérdezz bátran bármit, azért vagyunk itt ( legalábbis Én így gondolom) hogy segítsünk egymásnak. Bár sok tapasztalatom nincs még. Tavaly voltam elõször Paralián, de már annyit olvastam erre arra, hogy talán tudok egy-két dologban segíteni.
Kérdezz bátran bármit, azért vagyunk itt ( legalábbis Én így gondolom) hogy segítsünk egymásnak. Bár sok tapasztalatom nincs még. Tavaly voltam elõször Paralián, de már annyit olvastam erre arra, hogy talán tudok egy-két dologban segíteni.
#59617 Pöpi 2008-05-07
Ugyan már, én inkább attól félek hülyéket válaszolok...
Ugyan már, én inkább attól félek hülyéket válaszolok...
#59615 IMI80 2008-05-07
Kösz nektek!! ha hülyéket kérdezek, szóljatok rám nyogodtan :wink: Imi
Kösz nektek!! ha hülyéket kérdezek, szóljatok rám nyogodtan :wink: Imi
#59614 Pöpi 2008-05-07
Köszi Böbe, most már tudjuk, én is ezt tartottam valószínûnek
Köszi Böbe, most már tudjuk, én is ezt tartottam valószínûnek
#59613 kobobe 2008-05-07
Adnak sisakot ! Ez hozzá tartozik , ugyanis enélkül elvileg büntetnek.
Adnak sisakot ! Ez hozzá tartozik , ugyanis enélkül elvileg büntetnek.
#59611 IMI80 2008-05-07
Hát nagyon köszöm!!!! Amúgy nem vagyok sértödõs, de igazad van. Most így útólag végigondoltam, ez olyan mintha tõlem kérdeznék, hogy hogyan lehet jármûvet bérelni, hát honnan tudjam. Hiszen van saját kocsim. Igazad van, jogos volt ezt el kell ismerni. Nagyon köszönöm a segítségedet. Imi
Hát nagyon köszöm!!!! Amúgy nem vagyok sértödõs, de igazad van. Most így útólag végigondoltam, ez olyan mintha tõlem kérdeznék, hogy hogyan lehet jármûvet bérelni, hát honnan tudjam. Hiszen van saját kocsim. Igazad van, jogos volt ezt el kell ismerni. Nagyon köszönöm a segítségedet. Imi
#59607 Pöpi 2008-05-07
Hülyén jött ki, nem 'fittizni' akartam, csak tényleg nem voltam még ilyen helyzetben. De ha kimegyek megkérdezem neked, oksa?Azt hiszem ez a legegyszerûbb.
Hülyén jött ki, nem 'fittizni' akartam, csak tényleg nem voltam még ilyen helyzetben. De ha kimegyek megkérdezem neked, oksa?Azt hiszem ez a legegyszerûbb.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat