KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#59284 IMI80 2008-05-05
Én is függõ vagyok és lassan a barátnõmet is sikerül megferõzni. :lol: :lol: :D 8) 8)
Én is függõ vagyok és lassan a barátnõmet is sikerül megferõzni. :lol: :lol: :D 8) 8)
#59282 IMI80 2008-05-05
Szia Attila! Még én is várom, de amint megkapom igyekszem neked is elküldeni a térképeket. Nézted az albumban??
Szia Attila! Még én is várom, de amint megkapom igyekszem neked is elküldeni a térképeket. Nézted az albumban??
#59281 IMI80 2008-05-05
Köszi Pöpi a képeket! Remélem most már értesz :D
Köszi Pöpi a képeket! Remélem most már értesz :D
#59279 Pöpi 2008-05-05
Lehet inkább aludnom kellene, mint a gép elõtt ülni:)
Lehet inkább aludnom kellene, mint a gép elõtt ülni:)
#59278 Pöpi 2008-05-05
Banyek, félreolvastam, azt hittem a képek érdekelnek. Szánom-bánom, bocsika
Banyek, félreolvastam, azt hittem a képek érdekelnek. Szánom-bánom, bocsika
#59277 Pöpi 2008-05-05
Imi nyugodtan küldd õket tovább, csak az utolsó 3 húsvéti kép olyan, amina család van, azt légyszi ne. Köszönöm. Ígérem szerzek publikus szép húsvéti képeket is, de idén üldözött a balszerencse, valami mindig közbejött és az én gépemmel nem tudtam fotózni.
Imi nyugodtan küldd õket tovább, csak az utolsó 3 húsvéti kép olyan, amina család van, azt légyszi ne. Köszönöm. Ígérem szerzek publikus szép húsvéti képeket is, de idén üldözött a balszerencse, valami mindig közbejött és az én gépemmel nem tudtam fotózni.
#59276 jowissa 2008-05-05
Szia IMI ! Nekem is továbbküldheted ha gondolod a térképeket ! Ez kész ! Én is topic-függõ lettem ! Sziasztok.
Szia IMI ! Nekem is továbbküldheted ha gondolod a térképeket ! Ez kész ! Én is topic-függõ lettem ! Sziasztok.
#59275 IMI80 2008-05-05
Szia Pöpi! Köszi, nagyon tetszenek. Üdv.:Imi
Szia Pöpi! Köszi, nagyon tetszenek. Üdv.:Imi
#59271 IMI80 2008-05-05
Oké, köszi! Én sem durva dologra gondoltam, csak arra, hogy másnak se legyen gond, aki szerepel esetleg a képen. Vannak, akik nem szeretik. köszke
Oké, köszi! Én sem durva dologra gondoltam, csak arra, hogy másnak se legyen gond, aki szerepel esetleg a képen. Vannak, akik nem szeretik. köszke
#59270 Pöpi 2008-05-05
Semmi durva dologra nemkell gondolni, szimpla fotók egy görög családi ünneprõl. Csak nem szeretném erre az oldalra feltenni. Akkor összeválogatok egy koktélt...Kb fél óra és megy
Semmi durva dologra nemkell gondolni, szimpla fotók egy görög családi ünneprõl. Csak nem szeretném erre az oldalra feltenni. Akkor összeválogatok egy koktélt...Kb fél óra és megy

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..