KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#56060 debi81 2008-04-02
Szia Adri!Átküldtem a képeket!
Szia Adri!Átküldtem a képeket!
#56058 Erikaszi 2008-04-02
Mi Grand Toursos busszal mentünk...
Mi Grand Toursos busszal mentünk...
#56057 Erikaszi 2008-04-02
Ejj, de szépen megkavartatok! :D Nah lesz még ne mulass ezért! :P Igen?????????????????? Háát, én itt olvasgattam olyanokat, h késtek sokat meg megbízhatatlanok, de ha Ti velük utaztatok és no problem, akkor szuper! :D Köszike, megnézem!
Ejj, de szépen megkavartatok! :D Nah lesz még ne mulass ezért! :P Igen?????????????????? Háát, én itt olvasgattam olyanokat, h késtek sokat meg megbízhatatlanok, de ha Ti velük utaztatok és no problem, akkor szuper! :D Köszike, megnézem!
#56037 Judiiit_89 2008-04-02
Na Erika én vagyok Judit :) Velem ismerkedtél meg itt tavaly...na írd be a keresõbe h Németh Travel menj rá az oldalra, Görögország-Paralia és ott a legfölsõ apartman ház az Odyssia:) Milyen problémák voltak a Németh Travellel mi most megyünk harmadszorra velük és hát mindig odaértünk meg haza:)
Na Erika én vagyok Judit :) Velem ismerkedtél meg itt tavaly...na írd be a keresõbe h Németh Travel menj rá az oldalra, Görögország-Paralia és ott a legfölsõ apartman ház az Odyssia:) Milyen problémák voltak a Németh Travellel mi most megyünk harmadszorra velük és hát mindig odaértünk meg haza:)
#56036 Csöppvagyok 2008-04-02
Erika,én pont a másik vagyok :D
Erika,én pont a másik vagyok :D
#56032 Imi 2008-04-02
Sziasztok! Ha van valakinek qaud bérléssel kapcsolatos információ, kérném küldje el nekem az alábbi mail címre: doxman@freemail.hu Amire szükségem lenne: hol érdemes bérelni, ha van valakinek tapasztalata, mi kell hozzá, milyen jogsi kell, köuton is lehet használni-e (mert nálunk nem lehet), ár ...stb. Segítségeteket elõr is köszönöm!
Sziasztok! Ha van valakinek qaud bérléssel kapcsolatos információ, kérném küldje el nekem az alábbi mail címre: doxman@freemail.hu Amire szükségem lenne: hol érdemes bérelni, ha van valakinek tapasztalata, mi kell hozzá, milyen jogsi kell, köuton is lehet használni-e (mert nálunk nem lehet), ár ...stb. Segítségeteket elõr is köszönöm!
#56017 Adri87 2008-04-02
Örülök, hogy sikerült! :D Én a képpel még majd próbálkozom. :)
Örülök, hogy sikerült! :D Én a képpel még majd próbálkozom. :)
#56003 Erikaszi 2008-04-01
Adri!!!!!!!!!!! Nagyon köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D És a kép is vééégre!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Adri!!!!!!!!!!! Nagyon köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D És a kép is vééégre!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
#55997 Adri87 2008-04-01
Ha a keresõbe beírod, hogy www.hellasz.hu és bejelentkezel akkor ott a menüsorban megtalálod. :)
Ha a keresõbe beírod, hogy www.hellasz.hu és bejelentkezel akkor ott a menüsorban megtalálod. :)
#55995 Erikaszi 2008-04-01
Húh béna vok... :S a fórum sincs meg... :S kinéztem a szemem!
Húh béna vok... :S a fórum sincs meg... :S kinéztem a szemem!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!