KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#49854 Vici 2007-12-24
nem küldtem még de ma már nem is fogok azt hiszem.... talán majd holnap!!!
nem küldtem még de ma már nem is fogok azt hiszem.... talán majd holnap!!!
#49850 banyaveron 2007-12-24
Én magamban kívántam egy Paráliás élményekben gazdag következõ évet is ... ez még várat magára, de azon leszek,hogy ez teljesülhessen :):)
Én magamban kívántam egy Paráliás élményekben gazdag következõ évet is ... ez még várat magára, de azon leszek,hogy ez teljesülhessen :):)
#49849 banyaveron 2007-12-24
Kellemes Karit mindenkinek és remélem mindenki azt kapott, amire igazán vágyott és azzal volt, akivel igazán szeret ! Tõlem most ennyi futotta :)
Kellemes Karit mindenkinek és remélem mindenki azt kapott, amire igazán vágyott és azzal volt, akivel igazán szeret ! Tõlem most ennyi futotta :)
#49848 Estella 2007-12-24
Mindenképp írj Vici!!!!
Mindenképp írj Vici!!!!
#49844 Vici 2007-12-24
köszi Vörös a gyors választ!!! :D lehet megpróbálom.... és kapok választ is!!
köszi Vörös a gyors választ!!! :D lehet megpróbálom.... és kapok választ is!!
#49842 vörös 2007-12-24
Vici sztem írjál!
Vici sztem írjál!
#49841 Vici 2007-12-24
Persze,hogy jövõre Parália!!! alap,hogy oda visszatérünk!!! :D
Persze,hogy jövõre Parália!!! alap,hogy oda visszatérünk!!! :D
#49840 Vici 2007-12-24
csajok legyek olyan kedves és írjak a görög barátocskámnak karácsony alkalmából??? de már régóta nem hallottunk egymás felõl...:(
csajok legyek olyan kedves és írjak a görög barátocskámnak karácsony alkalmából??? de már régóta nem hallottunk egymás felõl...:(
#49839 Vici 2007-12-24
Fúúú így már ismerõs,hogy gyanta bor... de én nem mertem megkostólni kint mert az egyik ismerõsöm azt mondta,hogy nagyon rossz!!! a bort meg amúgy se iszom meg... de azért sprite-tal lehet kipróbálom!!! :D ha azt mondjátok,hogy úgy jó!!! nektek elhiszem!!! :D
Fúúú így már ismerõs,hogy gyanta bor... de én nem mertem megkostólni kint mert az egyik ismerõsöm azt mondta,hogy nagyon rossz!!! a bort meg amúgy se iszom meg... de azért sprite-tal lehet kipróbálom!!! :D ha azt mondjátok,hogy úgy jó!!! nektek elhiszem!!! :D
#49838 timur 2007-12-24
Mindenkinek boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendõt kívánok! Jövõre Paralia ismét.
Mindenkinek boldog karácsonyt és eredményekben gazdag új esztendõt kívánok! Jövõre Paralia ismét.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat