KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#49828 vörös 2007-12-24
Boldog Karácsonyt drágáim!
Boldog Karácsonyt drágáim!
#49826 Christee 2007-12-24
Szegény fiú,végén megfulladna becsomagolva :) !!! Hó nem szitál. Az ég derûs. Csupán az este hûs. A szív örül: Jézusra vár. A lélek: fénysugár. Havatlan pusztán mély a csend egy csillag megjelent. Az arcokra kíváncsiság mély áhitata szállt. Idézve látom múltamat… a gyémántos havat. S míg lelkem Jézust keresi: szívem békével van teli. Boldog Karácsonyt kívánok
Szegény fiú,végén megfulladna becsomagolva :) !!! Hó nem szitál. Az ég derûs. Csupán az este hûs. A szív örül: Jézusra vár. A lélek: fénysugár. Havatlan pusztán mély a csend egy csillag megjelent. Az arcokra kíváncsiság mély áhitata szállt. Idézve látom múltamat… a gyémántos havat. S míg lelkem Jézust keresi: szívem békével van teli. Boldog Karácsonyt kívánok
#49825 Estella 2007-12-24
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN PARALIA-FANNAK!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN PARALIA-FANNAK!
#49824 vörös 2007-12-24
A retzina a gyanta bor, drága tudatlan lányaim :D és szigoruan sprite-tal isszuk. Kicsit fura az íze, de meg lehet szokni :D
A retzina a gyanta bor, drága tudatlan lányaim :D és szigoruan sprite-tal isszuk. Kicsit fura az íze, de meg lehet szokni :D
#49818 Vici 2007-12-24
Boldog karácsonyt itt is mindenkinek!!! :D Estella egy ilyen ajándékot én is elfogadnék csak nem a Leot kérem!!! :D
Boldog karácsonyt itt is mindenkinek!!! :D Estella egy ilyen ajándékot én is elfogadnék csak nem a Leot kérem!!! :D
#49813 Estella 2007-12-24
oks. meglesz a beszámoló. Christee neked a Leot kellene becsomagolni és a fa alá tenni :D Jó kis meglepi lenne!!! :P
oks. meglesz a beszámoló. Christee neked a Leot kellene becsomagolni és a fa alá tenni :D Jó kis meglepi lenne!!! :P
#49811 Christee 2007-12-24
Na!!!Hát mi nagyon egyet értünk Lányok :D !!!Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek!!!!Aztán beszámoló,ki mit kapott!!!! :)
Na!!!Hát mi nagyon egyet értünk Lányok :D !!!Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek!!!!Aztán beszámoló,ki mit kapott!!!! :)
#49806 Estella 2007-12-24
Tehát akkor mihamarabbi gyógyulást a jóképû Jorgosnak! :wink:
Tehát akkor mihamarabbi gyógyulást a jóképû Jorgosnak! :wink:
#49804 bettiepage 2007-12-23
akkor jobbulást jorgosnak (szerintem is helyes pasi)
akkor jobbulást jorgosnak (szerintem is helyes pasi)
#49803 Vici 2007-12-23
azt hiszem ezek a sorok gyógyító hatásuak lesznek Jorgosnak,csajok!!!
azt hiszem ezek a sorok gyógyító hatásuak lesznek Jorgosnak,csajok!!!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat