KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#49732 Vici 2007-12-21
azt hiszem akkor idén is Magyarországon magyarul kell köszöntenem az újévet....:( pedig jó lett volna Cocusba!!! :D
azt hiszem akkor idén is Magyarországon magyarul kell köszöntenem az újévet....:( pedig jó lett volna Cocusba!!! :D
#49717 banyaveron 2007-12-20
Tudjátok hol lesz nagy hagyományos görög buléé szilveszterkor? Beloianniszban tutira! de csak úgy oda nem lehet beállítani a görögökhöz
Tudjátok hol lesz nagy hagyományos görög buléé szilveszterkor? Beloianniszban tutira! de csak úgy oda nem lehet beállítani a görögökhöz
#49716 banyaveron 2007-12-20
Ha így folytatjuk nem bírjuk ki télleg januárig, legyen minél elõbb :lol:
Ha így folytatjuk nem bírjuk ki télleg januárig, legyen minél elõbb :lol:
#49713 vörös 2007-12-20
visszatérve a paralia-katerini-thesszaloniki utazgatásokhoz, szerintem tök jó buli, de csak akkor ha van nálad egy csomü pénz, mert következõ busz, meg vonat mindig van....még a görögöknél is, csak nem mindegy h mikor. Szóval ha pénz, telefon van, akkor nagy baj nem lehet. Szerintem egyáltalán nem gáz, én bármikor utazgatnék magamtól, tök nagy buli :D bár a 45 perces séta, az elég távol áll tõlem
visszatérve a paralia-katerini-thesszaloniki utazgatásokhoz, szerintem tök jó buli, de csak akkor ha van nálad egy csomü pénz, mert következõ busz, meg vonat mindig van....még a görögöknél is, csak nem mindegy h mikor. Szóval ha pénz, telefon van, akkor nagy baj nem lehet. Szerintem egyáltalán nem gáz, én bármikor utazgatnék magamtól, tök nagy buli :D bár a 45 perces séta, az elég távol áll tõlem
#49712 vörös 2007-12-20
Jah és egy kis kedvesség nektek: Boldog Karácsonyt!
Jah és egy kis kedvesség nektek: Boldog Karácsonyt!
#49711 vörös 2007-12-20
Egyébként Bettie, még van egy görög bor itthon, ami 26-án felbontásra itéltetik ;)
Egyébként Bettie, még van egy görög bor itthon, ami 26-án felbontásra itéltetik ;)
#49710 vörös 2007-12-20
Ciporo az a helyi házipálinka. Olyan mint az ouzó, csak alkohol helyett pálinkával...nagyon üt
Ciporo az a helyi házipálinka. Olyan mint az ouzó, csak alkohol helyett pálinkával...nagyon üt
#49707 Christee 2007-12-20
Mi az a ciporo?????Én tudatlan.Help,please :roll:
Mi az a ciporo?????Én tudatlan.Help,please :roll:
#49706 bettiepage 2007-12-20
végülis a cocus nyitott. tehát nem fagynánk meg. ciporo?
végülis a cocus nyitott. tehát nem fagynánk meg. ciporo?
#49705 vörös 2007-12-20
Hideg ellen meg iszunk egy kis lélekmelegítõt :D :D
Hideg ellen meg iszunk egy kis lélekmelegítõt :D :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!