KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

#211639 Pintyőke60 2013-12-24
˝És végül melyik apartmanba ? :D˝ - yakumo18

Biztos a Rena apartman lesz a nyerő ;-)
˝És végül melyik apartmanba ? :D˝ - yakumo18

Biztos a Rena apartman lesz a nyerő ;-)
#211628 yakumo18 2013-12-23
És végül melyik apartmanba ? :D
És végül melyik apartmanba ? :D
#211622 kynay 2013-12-22
köszönöm mindenkinek a válaszokat... 162 nap múlva irány parália :)
köszönöm mindenkinek a válaszokat... 162 nap múlva irány parália :)
#211577 yakumo18 2013-12-18
Igen, ez jogos :) Valóban van az épületben lift is. Csak a középső erkélyek keskenyek. A Szélsőkkel tényleg nincs semmi gond !
Igen, ez jogos :) Valóban van az épületben lift is. Csak a középső erkélyek keskenyek. A Szélsőkkel tényleg nincs semmi gond !
#211576 Pintyőke60 2013-12-18
˝Sziasztok. Rena apartmanról írnátok egy-két szót esetleg valakinek van fent egy pár képe? 4-éve tervezem de most nyáron csak elmegyek:)˝ - kynay

Szia Kynay ! Azt még elfelejtettem megírni és Yakumo 18 is , hogy lift van a Rena apartmanban , lehet ez még inkább segít a döntésedben :) Ja , és én azért írtam , hogy viszonylag nagyok az erkélyek , mert mi a recepció fölötti szélső erkélyen voltunk és az elég nagy volt ! Üdv : Pintyő
˝Sziasztok. Rena apartmanról írnátok egy-két szót esetleg valakinek van fent egy pár képe? 4-éve tervezem de most nyáron csak elmegyek:)˝ - kynay

Szia Kynay ! Azt még elfelejtettem megírni és Yakumo 18 is , hogy lift van a Rena apartmanban , lehet ez még inkább segít a döntésedben :) Ja , és én azért írtam , hogy viszonylag nagyok az erkélyek , mert mi a recepció fölötti szélső erkélyen voltunk és az elég nagy volt ! Üdv : Pintyő
#211478 h.apci 2013-12-14
˝Mert a 4 évesemnek követelmény:)˝ - debi81

Meg tudlak érteni… Miért is ne? Volt itt már olyan is – emlékeim szerint, aki az után érdeklődött, hogy hol lehet rántott húst kapni, mert az ő csemetéje mást nem eszik meg. A nyaralás az legyen nyaralás! (…a krumplileves meg krumplileves…) :D
˝Mert a 4 évesemnek követelmény:)˝ - debi81

Meg tudlak érteni… Miért is ne? Volt itt már olyan is – emlékeim szerint, aki az után érdeklődött, hogy hol lehet rántott húst kapni, mert az ő csemetéje mást nem eszik meg. A nyaralás az legyen nyaralás! (…a krumplileves meg krumplileves…) :D
#211477 debi81 2013-12-14
Mert a 4 évesemnek követelmény:)
Mert a 4 évesemnek követelmény:)
#211476 Kobra 2013-12-14
Az Apollon szállásainál ilyen nincs. Esetleg az 5 csillagosak környékén. Amugy minek neked a medence? Én alapbol tenger mellett nem tenném be a lábam medencébe.....
Az Apollon szállásainál ilyen nincs. Esetleg az 5 csillagosak környékén. Amugy minek neked a medence? Én alapbol tenger mellett nem tenném be a lábam medencébe.....
#211474 debi81 2013-12-14
Sziasztok.Tudnátok ajánlani nekem Paralia-n szállást ami medencés?
Sziasztok.Tudnátok ajánlani nekem Paralia-n szállást ami medencés?
#211456 kynay 2013-12-12
Köszönöm a válaszokat:)
Köszönöm a válaszokat:)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..