KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#48742 vörös 2007-11-18
Tényleg jó fej, de ennyi munka melett a komoly kapcsolat elég bonyolult lehet.
Tényleg jó fej, de ennyi munka melett a komoly kapcsolat elég bonyolult lehet.
#48724 Aladina 2007-11-17
(a 'homokos' helyett mást írtam - gondolom tujátok mit - de átjavította erre :o )
(a 'homokos' helyett mást írtam - gondolom tujátok mit - de átjavította erre :o )
#48723 Aladina 2007-11-17
Na neee! MIket olvasok itt? Panos barátnõjét ismeritek??? Annyira jó fej volt, mikor kérdeztük tõle, hogy miért nem nõsül meg, ez volt a válasza: 'Mert nem ákárom... de normál vágyok, nem buzi...' Dõltünk a nevetéstõl. Iszonyú jó fej pasi...
Na neee! MIket olvasok itt? Panos barátnõjét ismeritek??? Annyira jó fej volt, mikor kérdeztük tõle, hogy miért nem nõsül meg, ez volt a válasza: 'Mert nem ákárom... de normál vágyok, nem buzi...' Dõltünk a nevetéstõl. Iszonyú jó fej pasi...
#48707 vörös 2007-11-16
Panos jött, hogy intézze az ügyeit, itt lesz hó végéig.
Panos jött, hogy intézze az ügyeit, itt lesz hó végéig.
#48706 bettiepage 2007-11-16
jaja, a caravelles panosról van szó.
jaja, a caravelles panosról van szó.
#48705 bettiepage 2007-11-16
estella, sokkal durvábbat mondok, panos barátnõjét is ismerjük:)
estella, sokkal durvábbat mondok, panos barátnõjét is ismerjük:)
#48675 Estella 2007-11-16
Vörös! Csak ámulok és bámulok, hogy milyen kapcsolataid vannak :lol: :D És, hogy került ide Panosz????
Vörös! Csak ámulok és bámulok, hogy milyen kapcsolataid vannak :lol: :D És, hogy került ide Panosz????
#48647 erici 2007-11-15
Vörös! A Caravelles Panosszal találkoztál?
Vörös! A Caravelles Panosszal találkoztál?
#48546 vörös 2007-11-12
Gyerekek! pénteken találkoztam Panosszal :D itt van most nálunk, és fellelhtõ lesz majd a görög-magyar focimeccsen. Mi is Zorbasban voltunk vele, meg néhány Paráliai arccal.
Gyerekek! pénteken találkoztam Panosszal :D itt van most nálunk, és fellelhtõ lesz majd a görög-magyar focimeccsen. Mi is Zorbasban voltunk vele, meg néhány Paráliai arccal.
#48424 Estella 2007-11-09
Helló Vörös! Hát igen, most szeretnék diplomázni inkább úgy fogalmaznék. 8) Én nem annyira szeretnék kinnt dolgozni, inkább csak nyaralni :P Még 2 éve mentem volna, de most már valahogy inkább csak az az 1 hét lazítás és pihenés éltet.
Helló Vörös! Hát igen, most szeretnék diplomázni inkább úgy fogalmaznék. 8) Én nem annyira szeretnék kinnt dolgozni, inkább csak nyaralni :P Még 2 éve mentem volna, de most már valahogy inkább csak az az 1 hét lazítás és pihenés éltet.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!