KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#47635 bettiepage 2007-10-26
ú tényleg, a kilátás az tényleg jó .... hát, igen, mi is elég sokat voltunk az erkélyen vörössel.:)))) az alasitasban. mondjuk a caravelben meg most a részegen tomboló szerb gimisekre láttunk. ööö
ú tényleg, a kilátás az tényleg jó .... hát, igen, mi is elég sokat voltunk az erkélyen vörössel.:)))) az alasitasban. mondjuk a caravelben meg most a részegen tomboló szerb gimisekre láttunk. ööö
#47633 Estella 2007-10-26
Már rohanok is! :wink:
Már rohanok is! :wink:
#47619 vörös 2007-10-26
Estella, Bettiepage! nézzetek be a buli Parálián topicba, új info Zan-ról! :lol:
Estella, Bettiepage! nézzetek be a buli Parálián topicba, új info Zan-ról! :lol:
#47615 vörös 2007-10-26
Azok meg mindenhol vannak...mármint Parálián. Csak körbe kell nézni! ;)
Azok meg mindenhol vannak...mármint Parálián. Csak körbe kell nézni! ;)
#47567 Estella 2007-10-25
Még Németh Traveles apartman volt, 1évig vagy talán kettõ, de úgy tudom már nincs. Nem vesztettél vele sokat, hogy nem tudod melyik. Nem 1 nagy eresztés.. illetve csak a szomszédok :wink:
Még Németh Traveles apartman volt, 1évig vagy talán kettõ, de úgy tudom már nincs. Nem vesztettél vele sokat, hogy nem tudod melyik. Nem 1 nagy eresztés.. illetve csak a szomszédok :wink:
#47487 vörös 2007-10-24
Babis apartman? nah errõl még egyáltalán nem is hallottam!
Babis apartman? nah errõl még egyáltalán nem is hallottam!
#47481 Estella 2007-10-23
Amikor 2éve voltam akkor valami Babis apartman volt, a szembelévõ kilátás miatt sokat tartozkódtunk a kis teraszunkon. :D :D
Amikor 2éve voltam akkor valami Babis apartman volt, a szembelévõ kilátás miatt sokat tartozkódtunk a kis teraszunkon. :D :D
#47428 vörös 2007-10-23
Melyik apartman szembelakóiról beszélsz drága Estella? Mert az alasitasból nagyon jó volt a kilátás :D
Melyik apartman szembelakóiról beszélsz drága Estella? Mert az alasitasból nagyon jó volt a kilátás :D
#47400 Estella 2007-10-22
A szembelakók is megérnek 1 misét :P :P
A szembelakók is megérnek 1 misét :P :P
#47398 vörös 2007-10-22
ohh igen a jó szomszédok ;) meg a szembelakók... ugye, bettiepage?!
ohh igen a jó szomszédok ;) meg a szembelakók... ugye, bettiepage?!

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat