KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#39829 Miriam 2007-08-05
Marianna!! :lol: Nagyon kellemes nyaralást nektek!! :lol: Nemsokára mi is érkezünk!!!!!!!! :P Miriam.
Marianna!! :lol: Nagyon kellemes nyaralást nektek!! :lol: Nemsokára mi is érkezünk!!!!!!!! :P Miriam.
#39815 barbageorgopulosz 2007-08-05
Sziasztok Paraliafanok ! :lol: Meggyüttünk. 8) Röviden annyit, hogy Havaj volt. :lol: :lol: :lol: Hosszabban, majd ha utolértem magam. :? :lol: :wink:
Sziasztok Paraliafanok ! :lol: Meggyüttünk. 8) Röviden annyit, hogy Havaj volt. :lol: :lol: :lol: Hosszabban, majd ha utolértem magam. :? :lol: :wink:
#39806 Marianna 2007-08-05
Sziasztok!! Bepakoltam mindent (remélem nem hagyunk ithon semmit!!)és már izgulunk is mert holnap délután 17-kor indulás!!És irány ::PARÁLIA :!: :!: :!: De azért rátok is ithoniak :D gondolni fogunk :lol: :lol: :!: :!: Jaj már úgy várom ,hogy mien lesz !!mert mindent csak tõletek tudok (hál istennek!),hogy van ijen oldal és a benne lévõ kedves emberkék :!: :!: :wink: :D :D
Sziasztok!! Bepakoltam mindent (remélem nem hagyunk ithon semmit!!)és már izgulunk is mert holnap délután 17-kor indulás!!És irány ::PARÁLIA :!: :!: :!: De azért rátok is ithoniak :D gondolni fogunk :lol: :lol: :!: :!: Jaj már úgy várom ,hogy mien lesz !!mert mindent csak tõletek tudok (hál istennek!),hogy van ijen oldal és a benne lévõ kedves emberkék :!: :!: :wink: :D :D
#39805 Zjunior 2007-08-05
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni valaki nem volt az idén Parálian a Kyriaky apartman ba??? és hogy mennyire megbizhatóak?? Értéket lehet a szobába hagyni?? járnak a takarítani? remélem hagyhatunk ott értéket is nem lesz ezzel gond!
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni valaki nem volt az idén Parálian a Kyriaky apartman ba??? és hogy mennyire megbizhatóak?? Értéket lehet a szobába hagyni?? járnak a takarítani? remélem hagyhatunk ott értéket is nem lesz ezzel gond!
#39803 kobobe 2007-08-05
Jó utat és szép idõt a most indulóknak! Jaj de irigy vagyok... :-)
Jó utat és szép idõt a most indulóknak! Jaj de irigy vagyok... :-)
#39802 Miriam 2007-08-05
Jo utat Janos25!!! :P Nemsokara mi is indulunk!! :lol: :lol: M.
Jo utat Janos25!!! :P Nemsokara mi is indulunk!! :lol: :lol: M.
#39801 janos25 2007-08-05
össze pakoltunk..es holnap irany Paralia! :lol: 8)
össze pakoltunk..es holnap irany Paralia! :lol: 8)
#39778 Ildikó90 2007-08-05
köszönöm:)
köszönöm:)
#39776 Ildikó90 2007-08-05
a paralia.gr szerint 19 C van :( remélem holnapra felmelegszik
a paralia.gr szerint 19 C van :( remélem holnapra felmelegszik
#39769 dlia 2007-08-05
Nagyon jó utat Ildikó, és szép nyaralást!
Nagyon jó utat Ildikó, és szép nyaralást!

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..