Aktív témák
| #35589 barbageorgopulosz 2007-07-10 |
| ˝
De király lesz nektek 2 hét.... :lol: ˝ - Kriszta35 Mé? :shock: Amíg ti voltatok kint, akkor meg nekünk csorgott a nyálunk. :lol: :wink: |
| ˝
De király lesz nektek 2 hét.... :lol: ˝ - Kriszta35 Mé? :shock: Amíg ti voltatok kint, akkor meg nekünk csorgott a nyálunk. :lol: :wink: |
| #35587 Kriszta35 2007-07-10 |
| Barba tegnap még imádtalak, ma annyira nem, ezért a mondatodért :lol: :lol:
De király lesz nektek 2 hét.... :lol:
Magdus OB ugyan olyan jó mint Paralia :wink: |
| Barba tegnap még imádtalak, ma annyira nem, ezért a mondatodért :lol: :lol:
De király lesz nektek 2 hét.... :lol:
Magdus OB ugyan olyan jó mint Paralia :wink: |
| #35585 magdus62 2007-07-10 |
| Remélem is.Mi mist megyünk elõször görögbe.Azért választottuk Stavrost mivel gondoltuk,hogy nem csak egyszerû üdülõhely,a kis halászfalu miatt.
A lányomék nem parálián vannak,hanem mellette OB-n.De ismerve õket minden este a nyüzsi miatt ott kötöttek ki. |
| Remélem is.Mi mist megyünk elõször görögbe.Azért választottuk Stavrost mivel gondoltuk,hogy nem csak egyszerû üdülõhely,a kis halászfalu miatt.
A lányomék nem parálián vannak,hanem mellette OB-n.De ismerve õket minden este a nyüzsi miatt ott kötöttek ki. |
| #35584 barbageorgopulosz 2007-07-10 |
| Hoppácsek! :shock: :lol:
Két hét múlva, már kb. sacc Belgrád felé közeledünk. 8) :lol: :wink: |
| Hoppácsek! :shock: :lol:
Két hét múlva, már kb. sacc Belgrád felé közeledünk. 8) :lol: :wink: |
| #35583 Kriszta35 2007-07-10 |
| Szia Magdus!
Biztos sok élménnyel érnek haza, Paralián nem lehet unatkozni. A srácaim teljesen oda vannak érte, már most nyúzzák a fülem, hogy augusztusba menjünk már még vissza.
De Magdus ti is nagyon szuper helyre mentek, szerintem Stavros gyönyörû. :lol: |
| Szia Magdus!
Biztos sok élménnyel érnek haza, Paralián nem lehet unatkozni. A srácaim teljesen oda vannak érte, már most nyúzzák a fülem, hogy augusztusba menjünk már még vissza.
De Magdus ti is nagyon szuper helyre mentek, szerintem Stavros gyönyörû. :lol: |
| #35582 magdus62 2007-07-10 |
| Szia Kriszta!
Én is köszönöm a Paraliai linket,igy minden nap tudtam hogy milyen idõ van a kintlévõ lányoméknak.
Sajnos ma már indulnak haza,remélem rengeteg élménnyel. |
| Szia Kriszta!
Én is köszönöm a Paraliai linket,igy minden nap tudtam hogy milyen idõ van a kintlévõ lányoméknak.
Sajnos ma már indulnak haza,remélem rengeteg élménnyel. |
| #35580 Kriszta35 2007-07-10 |
| Szívesen! :lol:
És csak kérdezzetek bátran, segítünk...
Igen az a link nagyon tuti, és ezt bõvitik folymatosan. :lol:
Erici gyors gyógyulást neked! |
| Szívesen! :lol:
És csak kérdezzetek bátran, segítünk...
Igen az a link nagyon tuti, és ezt bõvitik folymatosan. :lol:
Erici gyors gyógyulást neked! |
| #35578 dlia 2007-07-10 |
| Sziasztok!
Egyre lassabban telik az idõ, ahogy közeledik az indulás... Még 10nap!
Minden nap megnézem a paralia.gr-en (jó kis lap, Kriszta köszi, hogy írtad a linket :D ) hogy hány fok van most kint. Most kicsit kint is visszaesett a hõmérséklet, de remélem jövö hétre tökéletes idõt fogunk kifogni, a 40 fokos meleg nem lenne jó. Olyan 30-35ben kiegyeznék. :) Megnéztem a feltett képeiteket, beszámolót, jó volt nézegetni! Nagyon jók a képeitek! Meg a videók közt láttam skiathos-i hajóút videót, és mégjobban megtetszett, ide 100%, hogy megyünk, a hajón is jó a hangulat, a tánc. |
| Sziasztok!
Egyre lassabban telik az idõ, ahogy közeledik az indulás... Még 10nap!
Minden nap megnézem a paralia.gr-en (jó kis lap, Kriszta köszi, hogy írtad a linket :D ) hogy hány fok van most kint. Most kicsit kint is visszaesett a hõmérséklet, de remélem jövö hétre tökéletes idõt fogunk kifogni, a 40 fokos meleg nem lenne jó. Olyan 30-35ben kiegyeznék. :) Megnéztem a feltett képeiteket, beszámolót, jó volt nézegetni! Nagyon jók a képeitek! Meg a videók közt láttam skiathos-i hajóút videót, és mégjobban megtetszett, ide 100%, hogy megyünk, a hajón is jó a hangulat, a tánc. |
| #35575 emelo 2007-07-10 |
| Kössz Kriszta! Ez igazán jó hír! |
| Kössz Kriszta! Ez igazán jó hír! |
| #35491 dobodora 2007-07-09 |
| Erici: a párom üzeni , ha neki háttal ülsz ingyen elvisz bárhová:)))) Jobban vagy, miért voltál kórházban? |
| Erici: a párom üzeni , ha neki háttal ülsz ingyen elvisz bárhová:)))) Jobban vagy, miért voltál kórházban? |