KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Népszerû üdülõhelyek \ Paralia

#35123 dlia 2007-07-07
Igen, ugyan az, de amit irtál, ha megnézed egy bescannelt térkép, ha valaki nyomtatni akarja, akkor a paralia honlapján lévõt jobb lesz nyomtatni. Csak le kell menteni a képet, akkor nem kell tologatni :D
Igen, ugyan az, de amit irtál, ha megnézed egy bescannelt térkép, ha valaki nyomtatni akarja, akkor a paralia honlapján lévõt jobb lesz nyomtatni. Csak le kell menteni a képet, akkor nem kell tologatni :D
#35121 h.apci 2007-07-07
˝Ha már vki akar térképet a paralia honlapján van egy jó. - dlia

Aranyos vagy, de ez ugyanaz, csak tologatni kell! :lol: :lol: :lol:
˝Ha már vki akar térképet a paralia honlapján van egy jó. - dlia

Aranyos vagy, de ez ugyanaz, csak tologatni kell! :lol: :lol: :lol:
#35120 dlia 2007-07-07
Ha már vki akar térképet a paralia honlapján van egy jó.
Ha már vki akar térképet a paralia honlapján van egy jó.
#35117 Kriszta35 2007-07-07
Szerintem ezek abszolut használatlanok, mivel sokakat csak az érdekel, hogy hol van a szállásuk. Ezeken pedig nincs feltüntetve, és lehetetlen is lenne. Szóval aki megy Paraliára nyaralni tuti a faluban nem tud, és nem is fog eltévedni. A szállások miatt pedig nyugodtan kérdezzetek. :lol:
Szerintem ezek abszolut használatlanok, mivel sokakat csak az érdekel, hogy hol van a szállásuk. Ezeken pedig nincs feltüntetve, és lehetetlen is lenne. Szóval aki megy Paraliára nyaralni tuti a faluban nem tud, és nem is fog eltévedni. A szállások miatt pedig nyugodtan kérdezzetek. :lol:
#35115 h.apci 2007-07-07
˝Paralia térkép: www.lemonas-travel.com/ Ez egy ottani utazási iroda honlapja, de egy-két info van rajta.˝ - Rebeka

Ez a link talán jobb: Ez meg pláne:
˝Paralia térkép: www.lemonas-travel.com/ Ez egy ottani utazási iroda honlapja, de egy-két info van rajta.˝ - Rebeka

Ez a link talán jobb: Ez meg pláne:
#35100 Kriszta35 2007-07-07
Szia Szöszykém! Nagyon szuper volt minden, köszi :lol: . Lassan ti is utaztok, de jó lesz nektek!! :lol:
Szia Szöszykém! Nagyon szuper volt minden, köszi :lol: . Lassan ti is utaztok, de jó lesz nektek!! :lol:
#35093 Szöszy!!! 2007-07-07
Kriszta üdv itthon:) Akkor ismét szuper volt minden? :)
Kriszta üdv itthon:) Akkor ismét szuper volt minden? :)
#35061 Kriszta35 2007-07-07
Szia Andi! Köszi :lol: . Bizony jobb társaságba, és éppen tegnap beszéltük, hogy jövõre tuti ismétlése lesz a grillnek, és a közös nyaralásnak. :lol:
Szia Andi! Köszi :lol: . Bizony jobb társaságba, és éppen tegnap beszéltük, hogy jövõre tuti ismétlése lesz a grillnek, és a közös nyaralásnak. :lol:
#35039 vojandi 2007-07-06
Szia Kriszta! Máris elolvastam az írásod. Egy nap vagy húszor megnézem, van-e új, mert úgy ki vagyok éhezve az új beszámolókra. Sugárzik belõle a hangulat, szinte átéltem a feelineget. Jó lenne, ha nekünk is így sikerülne, de kettesben más, mint régebben sok baráttal. Így is jó, úgy is jó volt, de ez a hangulat... :-)
Szia Kriszta! Máris elolvastam az írásod. Egy nap vagy húszor megnézem, van-e új, mert úgy ki vagyok éhezve az új beszámolókra. Sugárzik belõle a hangulat, szinte átéltem a feelineget. Jó lenne, ha nekünk is így sikerülne, de kettesben más, mint régebben sok baráttal. Így is jó, úgy is jó volt, de ez a hangulat... :-)
#34998 lilura 2007-07-06
Nekünk is nagyon tetszettek a képek :D
Nekünk is nagyon tetszettek a képek :D

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..